Ana Sayfa FUTBOL 17 Kasım 2016

FB’nin Efsane Başkanı Ali Şen, “Aykut ile Oğuz’a yanlış yaptım”

Fenerbahçe’nin Efsane Başkanlarından Ali Şen “Ben Oğuz ile Aykut’u severim; fakat o zaman yaptığım işle gurur duyduğumu da söyleyemem. O dönem şartlar öyleydi. Pek iyi bir şey yapmadık herhalde, kendileri ve aileleri mutsuz oldu” dedi.

Fenerbahçe’nin Efsane Başkanlarından Ali Şen, CRI TÜRK FM’de Hayri Hiçler’in hazırlayıp sunduğu ‘Süper Spor Saati’ programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şen, konuk olduğu programda son günlerde futbol dünyasının gündeminden düşmeyen Fatih Terim – Arda Turan polemiği, Yıllar önce Oğuz Çetin ve Aykut Kocaman ile yaşadığı polemik konusunda ve hafta sonu oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ve Çin’in dünya futbolundaki konumu hakkında görüşlerini paylaştı.

OĞUZ – AYKUT AÇIKLAMASI

Yıllar önce Oğuz Çetin ve Aykut Kocaman ile yaşadığı polemiğin hatırlatılarak benzer bir durumun Arda Turan ile Fatih Terim arasında yaşandığının söylenmesi üzerine görüşlerini paylaşan Ali Şen, “Ben Oğuz ile Aykut’u severim; fakat o zaman yaptığım işle gurur duyduğumu da söyleyemem. O dönem şartlar öyleydi. Pek iyi bir şey yapmadık herhalde, kendileri ve aileleri mutsuz oldu” dedi.

İlginizi çekebilir

Mehmet Ekici imzayı attı

Mehmet Ekici imzayı attı

selyus