Ana Sayfa FUTBOL 4 Temmuz 2016

Futbolcu devlete kafa mı tutuyor?

Geçmişten vukuatlı olan Amed Sportif Faaliyetler Takımının içinden bir PKK’lı futbolcu daha mı çıktı? Bu kulüpte forma giyen Abdullah Çetin, kendi sosyal medya hesabından kalaşnikof marka silahla fotoğraf çektirerek  “Lice bizim için ses çıkarın demez. Lice uyuyanı uyandırmaya çalışmaz. Çünkü hiçbirine ihtiyacı yok! Lice acılarla güç kazanır ve yenilmez. Kimseye eyvallahı yok” diye yazdı.

Türkiye Futbol Federasyonu uyuma, görevini derhal yerine getir. Yaptığı paylaşımla PKK’lı olduğu anlaşılan Abdullah Çetin isimli futbolcunun lisansını iptal et! Bu ülkenin bölünmez bütünlüğünden ve tek bayrak, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ten yana olan bir haber sitesi olarak Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı’nı da göreve çağırıyoruz!

Spor Toto 2. Lig takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’in futbolcusu Abdullah Çetin, kendi sosyal medya hesabından kalaşnikof marka silahla çektirdiği fotoğraf bu devlete kafa tutmaktan başka nedir. Bu PKK’lı futbolcu Abdullah Çetin, çektirdiği fotoğrafla yaptığı paylaşım: “Lice bizim için ses çıkarın demez. Lice uyuyanı uyandırmaya çalışmaz. Çünkü hiçbirine ihtiyacı yok! Lice acılarla güç kazanır ve yenilmez. Kimseye eyvallahı yok” diye yazan Çetin, maçası sıkmayınca bir süre sonra paylaşımını kaldırmak zorunda kaldı.

Kaynak: Türkiye Haber Merkezi

selyus