Ana Sayfa FUTBOL 13 Kasım 2017

İETT’deki heyecan çok daha farklıydı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ben 7 sene Camialtı’nda oynadım. İstanbul Amatör Karması’na seçildim. 7 senelik süreçten sonra da İETT’ye transfer oldum. O zaman hem ayrı bir imkandı. Hem iş imkanı, hem de sürekli zirveyi zorlayan bir takımdı. Orada da 7 yıl kadar oynadım. İETT’deki heyecan çok daha farklıydı.”

NTV Sporda  % 100 programında katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Futbolu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca amatör futbol oynadığı yıllara da değindi ve özellikle de İETT Futbol Takımı’nda oynadığı yılları ayrı bir heyecanla anlattı.

“CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, FUTBOLA EROKSPOR’DA BAŞLADI”

NTV Sporda  % 100 programında futbol oynadığı yıllardan da bahseden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Benim 15 yaşında başlayan futbolla olan ilişkim, mahalle takımındaki yükselişim çok çabuk oldu. Süreç kısa zamanda amatör kümeye çıkmamızı sağladı. O dönem Erokspor’dayım, forvet oynuyorum, gole çok yakınım. Beni daha sonra Camialtı’na tavsiye ettiler. O zaman amatör kümeyi herkes izler, takip ederdi. Özellikle 1. ligdeki hocalar İstanbul şampiyonasını takip ederlerdi. Amatör kümenin kadroları gazetelerde çıkardı. Heyecan dolu bir süreçti. Ben 7 sene Camialtı’nda oynadım. İstanbul Amatör Karması’na seçildim. 7 senelik süreçten sonra da İETT’ye transfer oldum. O zaman hem ayrı bir imkandı. Hem iş imkanı, hem de sürekli zirveyi zorlayan bir takımdı. Orada da 7 yıl kadar oynadım. İETT’deki heyecan çok daha farklıydı. Son yılımı da Erokspor’da tamamladım” diye konuştu.

selyus