Ana Sayfa FUTBOL 22 Haziran 2017

Karabekirspor’un büyük ailesi gönül sofrasında bir araya geldi

Karabekir Spor Kulübü Geleneksel İftar Programı renkli isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Karabekir Spor Kulübü Başkanı Salim Çetinkaya’nın öncülüğünde kulübün spor tesislerinde gerçekleşen gönül sofrasında dost ve aile ortamı olduğu gözlerden kaçmadı.

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne tevafuk eden iftar programına; Sivas Spor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Maliki Ejder Batur, Mahmut Eminmollaoğlu ve Sibel Şenocak, Karabekir Spor Kulübü Başkanı Salim Çetinkaya, İstanbul Sivaslılar Dernek Başkanı Seyit Poyraz, Çakmakspor Kulüp Başkanı Seyfullah Arslantürk, Bağcılar Anadoluspor Kulüp Başkanı Murat Şahin, Yamanspor Kulüp Başkanı Mahmut Kalyoncu, Dudulluspor Kulüp Başkanı Ali Yazlı ve Karabekirspor camiası katıldı.

Gönül sofrasında misafirlerine seslenen Karabekir Spor Kulübü Başkanı Salim Çetinkaya, “Öncelikle Kadir Gecenizi ve tuttuğunuz oruçları Rabbim kabul ve makbul eylesin. Evet bugün yine dost ve aile sofrasında buluştuk, Hamd olsun. Artık geleneksel hale getirdiğimiz Karabekirspor iftar programımızda hepiniz bu büyük ailenin onur konukları ve camiamızın özel misafirlerisiniz. Geleneksel iftarımıza katılarak bizleri onurlandıran Sivas Spor Kulüp Başkanımız Sayın Mecnun Odyakmaz, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcılarımız Maliki Ejder Batur, Mahmut Eminmollaoğlu ve Sibel Şenocak, Kulüp Başkanlarımız, meclis üyelerimiz, AK Parti ilçe teşkilat mensuplarımız, spor camiamız, komşularımız, oyuncularımız ile aileleri, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ve kıymetli dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bize bu imkanı sunan Ümraniye Belediye Başkanı Sayın Hasan Can’a ve programın organizasyonunda emeği geçen tüm yönetici arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz.” dedi.Programda bir selamlama konuşması yapan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, “Ben öncelikle Kadir Gecenizi tebrik ederim. Burada güzel ve anlamlı bir sofrada bir aradayız. Artık geleneksel hale gelen bu iftar sofrasını organize eden Kulüp Başkanı Salim Çetinkaya ve ekibini tebrik ediyorum. Ümraniye belediye olarak bizlerde her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk. Bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Kazımkarabekir Spor Kulübü de bizim için değerlidir. Belediye olarak bir katkı verebildiysek ne mutlu bize.” diye konuştu.

selyus