Ana Sayfa FUTBOL 9 Nisan 2017

Sancaktepe Belediyespor Şampi…

Spor Toto 3. Lig 1. Grup lideri Sancaktepe Belediyespor, şampiyonluk için çekiştiği rakibi Kocaelispor’la 15 Temmuz Stadında oynağı maçı 1-0 kazanarak en yakın rakibine 8 puan fark attı. Maçı izleyen Sancaktepe Belediye Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, maçın bitiminde soyunma odasına inerek takımın coşkusuna ortak oldu. 

Spor Toto 3. Lig 1. Grup lideri Sancaktepe Belediyespor, gümbür gümbür geliyor. Ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluk için çekiştiği rakibi Kocaelispor’u 1-0 yenerek en yakın rakibine 8 puan fark attı.

15 Temmuz Stadında oynanan ve çok çekişmeli geçen maçta Sancaktepe Belediyespor, golü 47. dakikada Alaattin Hamza Ok’un ayağından buldu. Karşılıklı atakların yaşandığı maç Sancaktepe Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçtan sonra soyunma odasına inen Sancaktepe Belediye Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ile Sancaktepe Belediye Spor Kulübü Başkanı ve Sancaktepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Genç, futbolcular ile teknik heyetin yaşadığı büyük coşkuya ortak oldular.

“SANCAKTEPE BELEDİYESPOR FUTBOL TAKIMIZ “ŞAMPİYONLUĞA” KOŞUYOR”

Maçtan sonra bir açıklama yapan Sancaktepe Belediye Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Sancaktepe Belediyespor Futbol Takımımız “Şampiyonluğa” koşuyor… 15 Temmuz Stadımızda oynanan karşılaşmada Kocaelisporu 1-0 mağlup ettik. 3. Lig 1. Grupta; maçların bitime 3 hafta kala, en yakın rakibimize 8 puan fark attık. Bu başarıdan dolayı başta futbolcularımız olmak üzere; teknik ekip, yöneticilerimiz ve tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarlarımızı tebrik ederim.” dedi.

“LİG’İN BAŞINDA BAŞARIYI YAKALAYACAĞIMIZA İNANMIŞTIK”

Sıcağı sıcağına bir açıklama yapan Sancaktepe Belediye Spor Kulübü Başkanı ve Sancaktepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Genç, “Bugün önemli bir başarı elde ettik. Grupta bizimle çekişen ve şampiyonluğa koşan Kacaelispor’u 1-0 yenerek 8 puan arayı açmış bulunuyoruz. Biz, tüm ekip olarak Lig’in başında başarıyı yakalayacağımıza inanmıştık. Rabbim bizi mahcup etmedi ve bize bu başarıyı nasip etti. Geride 3 maçımız kaldı. Çok büyük bir olumsuzluk yaşamadığımız taktirde inşallah önümüzde sezon 2. Lig’de mücadele edeceğiz.” şeklinde konuştu.

“DEĞERLİ BAŞKANIMIZA KULÜBÜMÜZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Başkan Genç, “Bu başarının baş mimarı Sancaktepe Belediye Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkanımız İsmail Erdem’dir. Takımımıza her türlü desteğini esirgemeyen başkanımız ayrıca bizleri maçlarda da yalnız bırakmadı. Değerli başkanımıza kulübümüz adına teşekkür ediyoruz. Ayrıca futbolcularımız ve teknik heyeti tebrik ediyorum.” diye konuştu.  

  

selyus