Ana Sayfa FUTBOL 10 Eylül 2017

Sancaktepe Belediyespordan net bir galibiyet

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Sancaktepe Belediyespor, Tuzlaspor’u 3-0 yenerek net bir galibiyet aldı. Geçen yılın 3. Lig şampiyonu Sancaktepe Belediyespor, maçı son 10 dakikada koparmasını bildi.

Maltepe Hasan Polatkan Stadında Sancaktepe Belediyespor-Tuzlaspor arasında oynanan maçı Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in yanı sıra Sancaktepe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Genç ile Tuzlaspor Başkanı Murat Erdoğan Sancaktepe Belediye Meclis 1 Başkan Vekili Turgay Akpınar, Sancaktepe Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Av. Yunus Ustahabipoğlu, kulüp yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri birlikte izledi.

Maçın gollerini 82. dakikada Serhat, 90. dakikada Melik ve maçın uzatma bölümünde penaltıdan Bahadır attı. Hakemin son düdüğü ile Sancaktepe tribünlerinde sevinç gösterileri vardı.

İSTANBUL MİLLETVEKİLİ OSMAN BOYRAZ, BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL ERDEM, VE KULÜP BAŞKANI MEHMET GENÇ’TEN MAÇIN BİTİMİNDE AÇIKLAMA.. 

https://youtu.be/1_o2ZtQCf-w

SANCAKTEPE BELEDİYESPOR’UN GOLLERİ

https://youtu.be/yugiy9GI9IU

 

 

İlginizi çekebilir

Galatasaray’da tarihi karar

Galatasaray’da tarihi karar

selyus