Ana Sayfa FUTBOL 6 Eylül 2016

Sancaktepespor bir üst turda

Sporda bir çok branşta gösterdiği başarılarla adından sıkça söz ettiren ve Türkiye’nin İBB’den sonra en çok lisanslı sporcuyu bünyesinde barındıran belediye olma özelliğini taşıyan Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü Futbol Takımı, rakibi Beylerbeyisporu 1-0 yenerek Ziraat Türkiye Kupası’nda bir üst tura yükseldi.

 

Spor Totot 3. Lig’de mücadele eden Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü Futbol Takımı, Beylerbeyispor ile Beylerbeyi Stadında oynadığı maçı 1-0 kazanarak Ziraat Türkiye Kupası’nda bir üst tura adını yazdırdı

Beylerbeyispor karşısında normal süresi 0-0 berabere biten maçın uzatma dakikalarında Gökhan Çetinus ile golü bulan takım, bir üst tura yükseldi.

Sporda elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü, önceki gün Gençler Dünya Şampiyonası’nda 120 kiloda dünya 3.’sü olan lisanlı sporcuları Hüseyin Civelek’le gururlanmıştı. Bugünde rakibini deplasmanda yenerek Ziraat Türkiye Kupası’nda bir üst tura çıkan Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü’nün Başkanı Mehmet Genç, “Sancaktepe Belediyesi olarak kısa zamanda hayata geçirdiğimiz mega projelerle ilçemizi İstanbul’un parlayan yıldızı haline getirdik. Ayrıca İstanbul’da sporda büyük düşünen ve uygulayan belediyeler arasında 1. sıradayız. Hatta Türkiye’deki büyükşehir ve il belediyeleri dahil olmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden sonra en çok lisanlı sporcusu olan bir belediyeyiz. Ben bugün deplasmanda Beylerbeyisporu uzatmalarda 1-0 yenerek bir üst tura çıkan takımızın futbolcularını ile teknik heyeti tebrik ediyor, 3. Lig’de de başarılar diliyorum” dedi. 

 

selyus