Ana Sayfa FUTBOL 10 Eylül 2016

Sancaktepespor lig’e galibiyetle devam etti

Sancaktepe Belediyespor, 3. Lig 1. Gruptaki rakibi Kozan Belediye Sporu ikinci yarıda Umut Koçin’in attığı golle 1-0 yenerek lig’in 2. haftasında puanını 4’e çıkardı. Maçı Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’de izledi.

3. Lig 1. Grupta 2. maçına çıkan Sancaktepe Belediyespor, Kozan Belediye Sporu ikinci yarıda Umut Koçin’in ayağından bulduğu golle 3 puanı hanesine yazdırdı. İstediğinde oyunu hızlandıran istediğinde rölantiye alan Sancaktepe Bekediyespor, oyunu sürekli kontrolünde tutmasını bildi. Maçtan 1-0 galip ayrılan Sancaktepe Belediyesporu sahada, Kulübün Onursal Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem yalnız bırakmadı. Ayrıca, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Genç, Gazeteci ve Kanal 7 Program Yapımcısı Sabri Balaman, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri maçta yerini aldı.  

 KULÜBÜN ONURSAL BAŞKANI ERDEM, FUTBOLCULARI TEBRİK ETTİ

Maçtan sonra kısa bir açıklama yapan Sancaktepe Belediye Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Lige çok iyi hazırlandık. Onun için kendi sahamızda galibiyet biçim için önemliydi. Takımımızdan ligde istikrarlı bir sezon geçirerek bir üst lige çıkmalarını arzu ediyoruz. Tabi lig uzun bir maraton olduğu için biz her zaman bir sonraki maçı düşünmek zorundayız. Maçın kontrolünü elinde tutarak haklı bir galibiyet elde eden futbolcularımızı ve teknik heyeti tebrik ediyorum.” dedi.

10 Eylül Cumartesi günü Sancaktepe Belediyesi Şehir Stadında oynanan Sancaktepe Belediyespor-Kozan Belediyespor maçının orta hakemi Turgut Doman, yan hakemleri ise Nurettin Taşkesen ile Ali Kılıç oldu.

SANCAKTEPESPORUN KADROSU

15. Mehmet Doğan

5. Süleyman Olgun

9. İlker Avşar

10. Selim Kayacı

11. Gökhan Çetinus

12. Umut Koçin

14. İrfan Akgün

21. Caner Solmaz

22. Anıl Gir

55. Bahadır Erol

61. Samet Akaydin

YEDEKLER

1. Emre Satılmış

6. Fatih Gümüşel

8. Serkan Şirin

19. Erdinç Kedikli

27. Abdulsamet Kırım

58. Nuri Kaya

77. Umut Kıral

 

 

 

selyus