Ümraniye Belediyesi’nden spor kulüplerine spor malzemesi

Ümraniye Belediyesi’nden spor kulüplerine spor malzemesi

Ümraniye Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren toplam 5 amatör spor kulübüne, futbol sezonu öncesinde, antrenman eşofmanı, forma, şort, tekmelik, kaleci eldiveni ve futbol topundan oluşan malzeme yardımı yaptı.

Ümraniye Belediyesi, amatör kulüplerin yanında olmaya devam ediyor. 2004’ den bu yana her alanda olduğu gibi spor alanında da önemli projelere imza atan Ümraniye Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan amatör spor kulüplerinin futbol branşında yer alan takımlara malzeme desteği yaptı. İlçede faaliyet gösteren Ümraniyespor, Dudulluspor, Çakmakspor, Kazımkarabekirspor ve Yamanspor kulüplerine spor malzemesi desteği sağlayan Ümraniye Belediyesi, kültür ve sanat merkezinde düzenlenen spor malzemesi dağıtım törenine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, belediye başkan yardımcıları, kulüp başkanları, birim müdürleri ve sporcular katıldı.

Kulüpler adına Dudulluspor Kulüp Başkanı Ali Yazlı, Başkan Hasan Can’a kulüplere yapılan yardımlar için teşekkür etti.

”BELEDİYEMİZDE KALİTE STANDARDIMIZ, MÜMKÜN OLAN EN YÜKSEK STANDARTTIR”

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can bir konuşma gerçekleştirdi. Amatör kulüplerin yetiştirdiği sporcuların sadece sporcu kişiliklerinin değil insani yönlerinin de geliştirilmesini dile getiren Başkan Hasan Can, ”Göreve geldiğimiz günden bugüne Ümraniye’de tüm futbol kulüplerine ayrım yapmaksızın destek verdik. Öte yandan biz görevi devraldığımızda Ümraniyespor çok alt sıralardaydı ve desteklerimizle önce süper amatör sonra sırasıyla bal ligi, 3. Lig, 2. Lig ve şimdide PTT 1. Lig’de. Ümraniye Belediyesi olarak spora ve sporcuya her alanda destek oluyoruz” dedi. 

Başkan Hasan Can, “Her yıl geleneksel olarak yaz ve kış spor oyunları düzenliyoruz. Bunların yanında bilge çocuk projemiz var. Bu projeyle ilçede bulunan zeki Çocuklarımızı buluyor kendi eğittiğimiz uzman hocalarla geleceğe hazırlıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu proje ile Marmara Belediyeler Birliği’nden yılın en iyi altın karınca Ödülü’nü aldık. Tabiiki ödüller önemli değildir. Bizim için önemli olan sağlam ve sağlıklı nesiller yetiştirmektir.” dedi.

Başkan Hasan Can, ”Ümraniye Belediyesi olarak yaptığımız her hizmetin en kalitelisini yapmak gibi bir alışkanlığımız var. Belediyemizde kalite standardımız, mümkün olan en yüksek standarttır. Bu spor malzemelerinde de mümkün olanın en iyisini almaya gayret gösterdik” dedi ve kulüplere 2016-2017 sezonunda başarılar diledi.

selyus