Ana Sayfa FUTBOL 9 Kasım 2017

Ümraniye Belediyesi’nden mini futbol sahaları

Ümraniye Belediyesi, Ümranyespor’un başarısından da anlaşılacağı üzere spor alanında yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Bu kapsamda belediye ilçe genelinde çocuklar için mini futbol sahaları yaparak spor alanında bir hizmeti daha hayata geçiriyor.

Ümraniye Belediyesi, ilçe genelinde çocuklar için mini futbol sahaları yaparak spor alanında bir hizmeti daha hayata geçiriyor. Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çocukların fiziksel gelişimlerine katkı sağlayarak oyun ihtiyaçlarını güven içinde karşılayabilecekleri alanlar oluşturuyor.

Ümraniye Belediyesi yapımına başlanan mini futbol sahaları ile çocukların; trafiğe açık sokaklarda oynamak yerine daha güvenli ortamlarda sportif aktivitelerini yapmalarını sağlayacak. Ayrıca çocukları alkol, uyuşturucu vb. kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, güçlü, zinde, dinamik ve sağlıklı düşünebilen nesiller olarak yetişmelerine katkıda bulunacak.

Esenevler, İstiklâl, Atatürk, İnkılâp ve Dumlupınar Mahallelerinde yapımına başlanan mini futbol sahaları ilçe genelinde Ümraniye Belediyesi tarafından uygun görülen yerlere yapılacak.

selyus