Ana Sayfa FUTBOL 25 Nisan 2016

Ümraniye Meydanı, “Ümraniye Şampiyon” sesleriyle inledi

PTT 1. Lig’e yükselen Ümraniyespor için Ümraniye Meydanı’nda bir kutlama programı düzenlendi. Şampiyonluk coşkusunu birlikte yaşayan Ümraniyeliler, Uğur Işılak’ın seslendirdiği şarkılarla unutulmaz bir gece yaşadı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Ümraniyespor ligin bitmesine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan edip, PTT 1. Lig’e yükselmişti. Ümraniyespor son 12 yılda amatör ligden, süper amatör lige, daha sonra bölgesel ligden, 3.lige ve iki sezon önce de 2. Lig’e yükselerek istikrarlı bir başarı grafiği ortaya koydu. Ligin 32. haftasında Bahçelievler İl Özel İdare Stadı’nda İstanbulspor’la karşılaşan Ümraniyespor, rakibini deplasmanda 3-0 mağlup ederek, şampiyonluğunu garantilemişti.

Ümraniyespor’un ortaya koyduğu bu başarıyı kutlamak için Ümraniye Meydanı’nda bir kutlama programı düzenlendi. Uğur Işılak’ın sahne aldığı gecede, binlerce taraftar şampiyonluk coşkusunu sloganlarla kutladı.

Düzenlenen programda, Ümraniyesporlu futbolcular, kulüp yönetimi ve teknik ekip sahneye çıkarak Ümraniyelileri selamladı. Coşkunun zirveye çıktığı kutlama programında, havai fişek gösterisi geceye renk kattı. 

Programda Ümraniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Kılıç kısa bir konuşma yaparak, Ümraniyespor’u başarısından dolayı tebrik etti. Kılıç’tan sonra söz alan, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu da kulübün başarısını kutlayarak, şampiyonluk yolunda Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın katkılarının altını çizerek, kendisine teşekkürlerini sundu.

Av. Enver Sedat Çakıroğlu’ndan sonra Ümraniyespor Kulübü Başkanı Recep Yoğurtçu bir konuşma gerçekleştirdi. Yoğurtçu: “Vatanımızın bütünlüğü için mücadele eden şehitlerimizi rahmetle anarken, mücadele verenlere de Allah’tan güç kuvvet diliyorum. Ümraniyesporumuzu tarihinde ilk kez çıktığı PTT 1. Lig şampiyonluğunu onlara armağan ediyoruz. Bu başarıda emeği geçen başta Belediye Başkanımız Sayın Hasan Can olmak üzere, herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

BAŞKAN HASAN CAN: “BU BAŞARIYI GÖRMEK BİZE NASİP OLDU”

Şampiyonluk gecesinde Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Hasan Can: “Bugün bir azmin, bir inancın nasıl burçlara bayrak gibi dikildiğini müşahede ediyoruz. Ümraniyemiz 12 yılda her konuda, sadece İstanbul’un değil, Türkiye’nin örnek ilçelerinden ve belediyecilikte bir numaralı ilçelerinden biri haline geldi. Bugüne kadar ne söylediysek Rabbim bize gerçekleştirmeyi nasip etti. Hamdolsun, bu başarıyı görmek bize nasip oldu. Bu vesileyle başta kulüp başkanımız olmak üzere, teknik ekipten, oyuncusundan, malzeme taşıyan kardeşime kadar bütün ekibi yürekten kutluyorum” diye konuştu. Başkan Hasan Can son olarak, “Bu güzel şampiyonluğu kahraman askerimize, kahraman polisimize ve cumhurbaşkanımıza hediye ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Konuşmaların ardından Başkan Hasan Can’a Ümraniyespor Taraftarlar Birliği tarafından Ümraniyespor’a yaptığı katkılardan dolayı bir teşekkür plaketi takdim edildi.

Daha sonra sahne alan Uğur Işılak, şarkılarıyla meydanı dolduran coşkulu Ümraniyespor taraftarına unutulmaz bir gece yaşattı.

selyus