Ana Sayfa FUTBOL 5 Nisan 2017

Üsküdar Belediyesi’nden Selamsız gençlerine spor tesisi

Üsküdar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Selamsız Spor Kulübü Tesisleri Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen tarafından hizmete açıldı.

Üsküdar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Selamsız Spor Kulübü Tesisleri hizmete açıldı. Açılış törenine Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“GENÇLERİMİZ ÜSKÜDARAMIZIN EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİ”

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Yine güzel bir günde güzel bir açılış için Üsküdar’ın kültürünün hala yaşadığı eski bir mahallemizde bir aradayız. Siz sevgili gençlerimizin hayatlarının en güzel günlerini geçirecekleri, spor yapacakları mütevazi bir tesisimizin açılışındayız. Bu vesileyle bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Üsküdarımız da genç bir nüfusa sahibiz. Bizim gençlerimiz ve çocuklarımız adeta bir Anadolu şehri görünümündeki Üsküdarımızın en büyük zenginliği. Ne yazık ki çocuklarımızın arkadaşlarıyla buluşup spor yapabilecekleri, sohbet edebilecekleri yerleri noktasında sıkıntımız var. Bizler gençlerin bu ihtiyaçlarına cevap vermek istiyoruz. Bu amaçla nerede uygun alan bulursak orayı spor alanı, yaşam alanı yapmaya gayret ediyoruz. Bu mütevazi yerimizde mahalleli yıllardır spor tesisi yapılsın istenmiş fakat bu istekleri yerine getirilmemiş. Bizden de bu konuda istekte bulundalar biz de yapıldığında mahalle adına büyük bir hizmet olacağını düşünerek bu spor tesisini yaptık.” dedi.

“ÜSKÜDAR BELEDİYESİ BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK”

Üsküdar Belediyesi’nin sadece sosyal anlamda değil birçok anlamda her geçen gün farklı konuma geldiğini belirten AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk, “Üsküdar Belediyesi gerçekten destansı başarılara imza atıyor. Allah Hilmi Türkmen Başkanımızdan razı olsun. Bu başarılar bize İyi ki Üsküdar Var!, İyi ki Üsküdar’ın Hilmi Türkmen gibi bir başkanı var! dedirtiyor.’’ ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Hilmi Türkmen protokol üyeleri ile kurdeleyi keserek açılışı gerçekleştirdi.

selyus