Ana Sayfa SPOR 11 Haziran 2016

İstanbul İtfaiyesi İspanya’da

İstanbul İtfaiyesi, Avrupa Polis ve İtfaiye Oyunları’na katılmak üzere İspanya’ya gitti. 25 ülkenin katıldığı Avrupa Oyunları’nda Türkiye’yi temsil edecek olan İstanbul İtfaiyesi 27 itfaiyeci ile 23 dalda madalya mücadelesi verecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, 11-19 Haziran tarihlerinde İspanya’da düzenlenecek 6. Avrupa Polis ve İtfaiye Oyunları’na (Europen Police & Fire Games 2016) katılıyor. İstanbul İtfaiyesi, dünyanın en önemli organizasyonlarından biri olan ve 25 ülkeden yaklaşık 5000 polis ve itfaiyecinin mücadele vereceği Avrupa Oyunları’nda Türkiye’yi temsil edecek.

İSTANBUL İTFAİYESİNİN YARIŞACAĞI SPOR BRANŞLARI

İspanya’nın Huelva şehrinde düzenlenen Avrupa Oyunları’nda, İstanbul İtfaiyesi; 27 itfaiyeci ile 23 dalda madalya için yarışacak. Güreş, Ultimate Firefighter (En Sıkı İtfaiyeci), Vücut Geliştirme, Yüzme, Judo, Karate, Bench Press, Muster 1-2 (Çıkrık), 100 metre Koşu, 200 metre Koşu, 400 metre Koşu, 800 metre Koşu, 5000 metre Koşu, Disk Atma, Gülle Atma, Cirit Atma, Sırıkla Yüksek Atlama, Masa Tenisi, Uzun Atlama, Bilek Güreşi, Squad, Plaj Voleybolu.

Avrupa Polis ve İtfaiye Oyunları’nda Türkiye’yi temsil edecek İstanbul İtfaiyesi ekibi şu isimlerden oluşuyor: Yönetici Mustafa Özsert, Salih Karataş ve Abidin Vişne. Sporcular Ali Osman Aygün, Yasin Bilmez, Mustafa Ateş, Erman Kendibaşına, Ufuk Çakır, Nurettin Ünal, Osman Kurtkaya, Ersan Soydan, Şamil Coşkun, Şükrü Ayyıldız, Ramazan Alpul, M.Fatih Bakır, Ünal Orel, Halit Pınar, Servet Sarı, Nurettin Ertekin, Ender Akdiş, Abdulmuttalip Yıllık, Haşim Sancak, İlhan Ünlü, Kerim Seis, İsmail Uysal, Recep Serdar, Alper Ateş, Süleyman Katmer, Ferhat Çömlekçioğlu, Kerim Aslan.

selyus