Ana Sayfa SPOR 4 Aralık 2017

Sancaktepe Belediyesi’nden bir spor tesisi daha

Sancaktepe Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi’nde yaptırılan Ortadağ Spor Tesisleri açılış törenleri ile hizmete girdi. Ortadağ Spor Tesislerinin 2 Aralık Cumartesi günü gerçekleşen açılışına Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, Belediye Başkan Yardımcıları, Ortadağ Spor Kulübü yöneticileri ve sporseverler katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Başkan İsmail Erdem, “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Ortadağ Spor Tesislerinin içerisinde bulunan çocuk oyun alanı, açık hava fitness aletleri ve futbol sahası ile Ortadağ Spor Tesisimiz, hem Fatih Mahallemiz hem de ilçemiz için yeni bir sosyal yaşam ve spor alanı olacaktır. 100’ü aşkın park ve sosyal yaşam alanlarımızla İstanbul’un en yeşil, en temiz havası olan, sosyal imkanları en geniş ilçelerinin başında geliyoruz. Bugün ilçemizde dünya standartlarında birçok spor kompleksi bulunuyor. Açtığımız Spor Okullarında, her yıl on binlerce gencimiz; yüzmeden basketbola, futboldan güreşe kadar ilgi duydukları tüm spor dallarında uzman eğitmenlerden ders alırken, milli ve manevi değerlere sahip, ahlaklı ve ülkemize faydalı insanlar olarak yetişiyor” diyerek Ortadağ Spor tesisinin Fatih mahallesi ve ilçemize hayırlı olmasını diledi.

Açılışta Ortadağ Spor Kulübü yöneticileri açılan tesisten ötürü Belediye Başkanı İsmail Erdem’e teşekkür ederek plaket ve üzerinde Başkanı Erdem’in adının yazdığı forma hediye etti. Başkan Erdem daha sonra açılışa gelen çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti. Başkan Erdem’in çocuklarla yapmış olduğu penaltı atışları ise açılışta renkli görüntüler oluşturdu.

selyus