Ana Sayfa SPOR 6 Şubat 2017

Sancaktepe Belediyespor Güreş Takımı Lig’e hazır

Geçen yılın şampiyonu Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı’nın Güreş Serbest Stil de müsabakaları oynayacağı fikstür belli oldu. Uzun süredir yoğun bir tempoda çalışmalarını yürüten Sancaktepe Belediyesispor Güreş Takımı Lig’e hazır.

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ – Türkiye Güreş Federasyonu Süper Lig’in son şampiyonu Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı’nın Güreş Serbest Stil de rakipleriyle yapacağı müsabaka programı belli oldu.

Türkiye Güreş Federasyonu Güreş Serbest Stil 2017 sezonu için çekilen kuraya göre 19 Mart’ta başlayacak deplasmanlı Güreş Süper Ligi’nde son Şampiyon Sancaktepe Belediyespor ilk maçını kendi evinde Kocaeli Büyükşehir Belediyespor ile yapacak…

“TECRÜBELİ VE BAŞARILI BİR TAKIMIMIZ VAR”

Konuşmalarında zaman zaman büyükşehir, il ve ilçe belediyeler içinde İBB’den sonra Türkiye’de en çok lisanslı sporcu bulunduran belediye olduklarının altını çizen Sancaktepe Belediye Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Öncelikle çekilen fikstür başta güreş takımımız olmak üzere gruptaki tüm takımlara hayırlı olsun. Biz Lig’e şampiyon bir takım olarak gireceğiz. Tecrübeli ve başarılı bir takımımız var. İnanıyorum ki yapacağımız müsabakalar sonunda bu yılda yine şampiyonluk ipini biz göğüsleyeceğiz. Ben; kulüp yönetimimize, güreşçilerimize, teknik ekibimize güveniyor ve başarılar diliyorum.” dedi.

“SPORU SEVEN VE SANCAKTEPE’Yİ AYNI ZAMANDA BİR SPOR ŞEHRİ YAPAN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Genç ise: “Kulübümüzün spor branşlarındaki başarılarının arkasında belediye başkanımız ve onursal başkanımız Sayın İsmail Erdem’in büyük destekleri var. Sporu seven ve Sancaktepe’yi aynı zamanda bir spor şehri yapan başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bildiğiniz üzere geçen yılın şampiyonuyuz. İnşallah bu yılda başarılı bir sezon geçirip şampiyonluğu yine yakalayacağımıza inanamıyorum. Çünkü güreşçilerimize ve teknik ekibimize güveniyoruz.” diye konuştu.

Çekilen Kura sonucunda Sancaktepe Belediyespor Güreş takımının fikstürü şu şekilde oluştu:

1:Hafta:Kocaeli Büyükşehir Belediyespor

2.Hafta:Tokat Özel İdare (D)

3.Hafta:Çorum Belediyespor

4.Hafta:Ankara Şekerspor (D)

5.Hafta:İlbank

6.Hafta:Askispor (D)

7.HaftaTedaş

8.HaftaKahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor (D)

9.Hafta:TKİ

10.Haftaİstanbul Büyükşehir Belediyespor

11.Hafta:Bahçelievler Belediyespor (D)

12:Hafta:Erzurum Büyükşehir Belediyespor

13:Hafta:Bursa Büyükşehir Belediyespor (D)

selyus