Ana Sayfa SPOR 14 Şubat 2017

Sancaktepe Belediyespor’un Tekwondocularından 6 madalya

Avrupa Kulüpler Tekwondo Şampiyonasına katılan Sancaktepe Belediyespor’lu Tekwondocular, 2 Gümüş, 4 Bronz madalya ile döndüler.

Antalya’nın Belek ilçesinde 6 – 14 Şubat tarihleri arasında 40 ülkeden 1500’ün üzerinde sporcunun katılımıyla gerçekleşen Avrupa Kulüpler Tekwondo Şampiyonası ve Uluslararası Turkish Open Turnuvası’nda Sancaktepe Belediyespor adına mücadele eden sporcular 2 gümüş ve 4 bronz madalya kazanma başarısı gösterdi.

Zevkli ve çekişmeli mücadelelerin yaşandığı turnuvada ilk olarak bu yıl 5.si düzenlenen Avrupa Kulüpler şampiyonası müsabakaları yapıldı. Turnuvada kulübümüzü 41 kg’da temsil eden Zehra Altun Gümüş madalya, 37 kg’da temsil eden Nisa İmamoğlu ve 68 kg’da temsil eden Ayşegül Gözey ise Bronz madalya kazanma başarısı gösterdi.

Bu yıl 4.kez düzenlenen Uluslararası Turkısh Cup Turnuvası’nda ise 41 Kg’da Zehra Altun Gümüş madalya ve 37 kg’da Ömer Faruk Erdem bronz madalya kazanırken, aynı şampiyonada Milli Takım adına mücadele eden kulübümüz sporcusu Seher Şen ise 42 kg da üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

İlginizi çekebilir

Taha Akgül Dünya Şampiyonu

Taha Akgül Dünya Şampiyonu

selyus