Ana Sayfa SPOR 8 Mayıs 2018

Sancaktepe’de ‘Gençlik Oyunları’ başladı

Sancaktepe Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Gençlik Oyunları, Belediye Başkanı İsmail Erdem’in startı ile başladı.  

Sancaktepe Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Gençlik Oyunları renkli görüntülere sahne olan açılış töreniyle başladı. Törene, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı.

Sancaktepe Belediyesi tarafından 7-11 Mayıs tarihleri arasında Sarıgazi Stadyumu’nda gerçekleşecek Gençlik Oyunları düzenlenen törenle başladı. 5 gün sürecek olan Gençlik Oyunları’nın ilk günü birbirinden heyecanlı müsabakalara sahne oldu. Gençlik Oyunları’nda öğrenciler Zirve topu yarışı, Kutu yarışı, Puzzle yarışı, Kızak ve Basamak yarışmalarında birbirleri ile mücadele edecek. Gençlik Oyunları, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in katıldığı törenle başladı.

‘YARIŞMALAR ARKADAŞLIĞI BİZE ÖĞRETİYOR’

Açılış töreninde konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, ‘Güzel bir bahar günündeyiz, festival Cuma gününe kadar devam edecek. Burada farklı okullardan öğrencilerimiz birbirleri ile yarışacaklar. Yarışmalar her ne kadar sembolik olsa da arkadaşlığı, takımdaşlığı ve birlikte hareket etmeye bize öğretiyor. Burada yarışmaya katılacak kardeşlerimizi yürekten kutluyorum. Tüm yarışmacılarımızı da yarışma başlamadan gönülden birinci ilan ediyorum’ ifadelerini kullandı.

selyus