Ana Sayfa SPOR 14 Ocak 2016

Sultanbeyli Belediyesi’nin öncülüğünde spor yapın

Sultanbeyli Belediyesi Kapalı Spor Salonu ve İstanbulensis Gençlik Merkezi Spor Salonu basketboldan hentbola, pilatesten, aikidoya varana kadar tam 18 branşta sporculara hizmet veriyor.

Sultanbeyli’nin her geçen gün kültürel ve sportif faaliyetleri artıyor. Sultanbeyli Belediyesi Kapalı Spor Salonu çeşitli dallarda sporseverlere hizmet veriyor, milli takıma sporcu yetiştiriyor. Battalgazi Mahallesi Kubbe Caddesi üzerinde uzun zamandır hizmet veren, kent merkezinden yaklaşık 20 dakikalık yürüyüş ya da araçla 5 dakikalık mesafede yer alan salonda, aikido, atletizm, bilek güreşi, badminton, basketbol, jimnastik, güreş, eğlenceli atletizm, voleybol, hentbol, bay – bayan fitness, pilates, judo, karate, kickboks, taekwondo, zumba gibi dersler veriliyor. Son teknolojiyle donatılmış spor salonunda bütün spor dallarındaki faaliyetler, Milli Takım antrenörleri, spor akademisi mezunları ve alanında uzman eğitmenlerle yapılıyor.

KURSLARA KATILIM ŞARTLARI

Kimlik fotokopisi ve kayıt formuyla birlikte branşların yaş dağılımına göre şartları değişebiliyor. Ücretsiz olan kurslara kayıt yaptırmak için kursiyerin spor salonuna gelerek başvuru yapması gerekiyor. 18 yaşında küçük sporcuların ise velisiyle birlikte kayıt olması gerekiyor.

selyus