Ana Sayfa SPOR 13 Mayıs 2014

Tarihte bir ilk!

Türkiye Futbol Federasyonu’nun İstinye’deki binasına Fenerbahçe bayrağı asıldı.

TFF binasına Fenerbahçe bayrağı asıldı!..

Türkiye Futbol Federasyonu’nun İstinye’deki binasına Fenerbahçe bayrağı asıldı.

2013/14 sezonu şampiyonu Fenerbahçe’de taraftar gruplarından birisi, Türkiye Futbol Federasyonu binasına ani bir operasyon yaptı.
Sarı-lacivertlilerin önde gelen taraftar topluluğu, TFF’nin İstinye’deki binasına bir gece yarısı operasyonu ile bayrak astı. Bayrakta “Fenerle Kimse Başa Çıkamaz” yazısının yer aldığı görüldü.
Öte yandan bayrağı asan ismin, binanın kiracılarından olan Fenerbahçe eski başkanlarından Ali Şen’in oğlu, Metin Şen olduğu da iddia edildi. Bayrak bir süre asılı kaldıkltan sonra, sabah saatlerinde indirildi.

TFF’DEN AÇIKLAMA GELDİ!

Türkiye Futbol Federasyonu yaşanan olay sonrası resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı. TFF, bayrağı binada bulunan kiracılardan birinin astığını doğruladı.
İşte o açıklama;
“Türkiye Futbol Federasyonu’nun İstinye’de kiralık olarak ikamet ettiği ve sadece iki katını kullandığı Seba Center binasına bugün sabah saatlerinde aynı binada ofisi bulunan bir kiracı tarafından izinsiz olarak Fenerbahçe Spor Kulübü bayrağı asılmıştır.
Kamuoyunda oluşabilecek bilgi kirliliğin önüne geçmek amacıyla ilgili bayrağın binada yer alan diğer 17 kiracıdan birisi tarafından asıldığını ve asıldıktan hemen sonra Federasyonumuzun uyarısı üzerine kaldırıldığını belirtmek isteriz, ifadelerine yer verildi.

Etiketler:
selyus