Ana Sayfa SPOR 25 Nisan 2017

Üsküdar’da 11. “Özel Sporcular Atletizm Şenlikleri” başlıyor

Üsküdar Belediyesi öncülüğünde bu yıl 11.’si düzenlenecek olan “Özel Sporcular Atletizm Şenlikleri” malzeme dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Üsküdar Belediyesi öncülüğünde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Marmara Üniversitesi Spor Akademisi iş birliği ile 3-4 Mayıs tarihleri arasında bu yıl 11.’si düzenlenecek olan “Özel Sporcular Atletizm Şenlikleri” malzeme dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Üsküdar Belediyesi yeni hizmet binası içerisinde bulunan meclis salonunda gerçekleştirilen malzeme dağıtım törenine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve şenliklere katılacak olan okulların sporcuları katıldı.

Bu şenlikleri uluslararası düzeye çıkarmayı hedeflediklerini vurgulayan Başkan Hilmi Türkmen, “Bugün sizlerle birlikte çok özel bir şenlik programının hazırlığı için bir aradayız. 3 Mayıs’ta gerçekleşecek olan şenliğimizin hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını temenni ediyorum. Bir ilçe belediyesi olarak bu şenliklerin bu yıl 11.’sini düzenliyoruz. Her yıl katılım ve heyecanımız artarak devam ediyor. Bu şenliklerimize ilk olarak Üsküdar’da başladık daha sonra İstanbul geneline yayıldı ve birkaç senedir Türkiye geneline açıldık. Bu yıl Türkiye’nin 17 vilayetinden katılımcılarımız olacak. Hatta Kıbrıs’tan katılımcılarımız var, inşallah dünya çocukları arasında bir şenliğe dönüşür. Hedefimiz bu. Bu şenlikler kapsamında hem özel sporcularımız hem aileleri hem öğretmenleri hem de bizler mutlu olacağız. Bu projede bizlerle birlikte hareket eden, bizden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

3-4 Mayıs tarihleri arasında Marmara Üniversitesi Anadolu Hisarı Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek olan “Özel Sporcular Atletizm Şenlikleri”ne İstanbul’un 39 ilçesinden 103 okul katılacak. Türkiye genelinden ise 17 ilden 31 okul katılım sağlayacak. Şenliklerin özel misafiri olarak K.K.T.C de katılım gerçekleştirecek. İki gün sürecek şenlikler boyunca toplamda 1.963 özel sporcu farklı kategorilerde yarışacak. Yarışmaya katılan sporculara yarışlardan sonra katılım sertifikası ve madalya teslim edilecek.

İlginizi çekebilir

Taha Akgül rakip tanımıyor!

Taha Akgül rakip tanımıyor!

selyus