Ana Sayfa SPOR 3 Aralık 2017

Üsküdar’da spor söyleşileri sürüyor

Üsküdar Belediyesi’nin sporu tabana yaymak amacıyla her hafta Üsküdar’da bulunan okullarda düzenlenecek olan Üsküdar Belediyesi Spor Söyleşileri programı bu hafta Haydarpaşa Meslek ve Teknik Lisesi’nde yapıldı.

Haydarpaşa Meslek ve Teknik Lisesi’nde Üsküdar Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili ve Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Esat Kalay’ın moderatörlüğünde yapılan Spor Söyleşileri programına spor yorumcusu Gökhan Dinç ve teknik direktör Giray Bulak katıldı.

Programa katılan spor yorumcusu Gökhan Dinç ve teknik direktör Giray Bulak öncelikle gündemi yorumladı. Daha sonra ise öğrencilerin sorularını yanıtlayan konuklar Türk sporuna dair önemli açıklamalarda bulundu.

Konuklardan Giray Bulak Türk sporuna dair yaptığı açıklamada, “Türk sporunda altyapı sıkıntısı var. Biz bu işi eğitim ile çözeriz. Okullarımızda Beden Eğitimi dersleri angarya görülüyor. Öncelikle işe buradan başlamalıyız. Gençlerimize spor yaptırmalıyız,” ifadelerini kullandı.

Spor yorumcusu Gökhan Dinç gündemden düşmeyen yabancı sınırlaması hakkında konuşarak, ‘’Yabancı sınırlaması veya serbestliğinin ülke futbolu için çok büyük bir engel olduğunu düşünmüyorum. Asıl problem ülke futbolunu ve sporunu yöneten zihniyetlerdir. Biz zihniyetleri değiştirmeliyiz,” ifadelerini kullandı.

selyus