Ana Sayfa VOLEYBOL 5 Haziran 2016

AK Parti Kadıköy’ün voleybol finali

“AK Parti Kadıköy Voleybol Turnuvası” final maçında rakibini 3-1 yenen Merdivenköy Polikliniği, turnuvanın şampiyonu oldu.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği, Kurumlar, STK’lar ve Kadıköylülerin kurduğu takımlarının mücadele ettiği “AK Parti Kadıköy Voleybol Turnuvası”nda final heyecanı nefesleri kesti.

Mehmet Beyazıt Anadolu Lisesi spor salonun da, saat 20:00 de başlayan ve çok zevkli geçen 3.lük maçında PTT’yi yenen İtfaiye Voleybol Takımı, 3. oldu. Nefes kesen final maçında ise Kopuzlar Vakfı’nı 3-1 yenen Merdivenköy Polikliniği, turnuvanın şampiyonu oldu.

İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ile AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş, İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin ile birlikte final maçında tribünlerde yerlerini aldılar.  

Katılımın yoğun olduğu final gününde, 3.’lük ile final maçı oldukça heyecanlı ve coşkulu geçti. Tezahüratların dinmediği maçlarda kıyasıya mücadele yaşandı. Final maçı Facebook AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı sayfasından canlı olarak yayınlandı.

Şampiyon olan Merdivenköy Poliklinik takımına ve dereceye giren diğer takımlara ödüllerini, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş, Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkan Alemdar takdim ettiler.

İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, turnuvaya katılan tüm takımlara ve tribünleri dolduran seyircilere ayrı ayrı teşekkür ederek “Voleybol Turnuvamızla Kadıköy’de muhteşem bir heyecan ve ayrı bir güzellik yaşandı. Turnuvamızda şampiyon olan Merdivenköy Poliklinik takımını tebrik ediyor, turnuvamıza renk katan tüm takımlara ve trübünleri dolduran Kadıköylülere şükranlarımı sunuyorum..

Programımızda bizi yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Osman Boyraz ve İl Başkan Yardımcımız Muharrem Ödemiş ağabeyimize ayrıca teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemlerde de bir çok değişik aktivitelerle bu heyecan ve güzellikleri Kadıköylülere yaşatmaya devam edeceğiz” dedi. 

Haber: Murat Bangir

selyus