Ana Sayfa SPOR 31 Ağustos 2014

Yüksel Yelkenci, Çayelispor’un başında

Çayelispor teknik direktörlüğüne Rizespor ve Çayelispor’un efsane ismi Yüksel Yelkenci getirildi.

Yüksel Yelkenci, Çayelispor’un başında

Çayelispor teknik direktörlüğüne Rizespor ve Çayelispor’un efsane ismi Yüksel Yelkenci getirildi.

Çayeli Belediye Başkanı Atilla Esmen imza töreninde yaptığı konuşmada, “Hayırlı olsun. Yeni başkan, yeni yönetim ve yeni kadro ile başarılar yakalayacağımıza inanıyorum. Çayelispor için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Sadece futbol değil, diğer branşlarda da faaliyet göstereceğiz. Hedefimiz, gençlerimizi her türlü spor branşına yönlendirmektir. Uyumlu bir ekibimiz var. Amaç Çayeli gençliğini spora kazandırmaktır.” dedi.
Çayelispor Başkanı Mehmet Kemal Arıcı konuşmasında, “Altyapıyı birinci planda tutmak, her dalda spor okulları açmak ve gençliği spora yönlendirmek istiyorum. Fedakarlıklarda bulunarak, boş mukaveleye imza atan yeni hocamız Yüksel Yelkenci’ye teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Çayelispor teknik direktörü Yüksel Yelkenci ise, “Yeni yönetimle birlikte başarılı olacağıma inanıyorum. Lig’de kalıcı olmak istiyoruz. Altyapıya önem vereceğiz. Bu görevi bana layık gördüğü için başkanımız Mehmet Kemal Arıcı’ya teşekkür ediyorum.” dedi.
Çayeli Spor Kulübü binasında düzenlenen imza törenine Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, Çayelispor Başkanı Mehmet Kemal Arıcı ve yöneticiler katıldı.

Kaynak: Haber 53

Etiketler:
selyus