Ana Sayfa VİDEO HABER 18.01.2018

Başkan Hilmi Türkmen, Küçük Çamlıca sakinleri ile buluştu

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, mahalle buluşmalarına devam ediyor. 18 Ocak Perşembe günü Saffet Çebi Ortaokulu’nda Küçük Çamlıca Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Başkan Türkmen’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başkan Türkmen döneminde Üsküdar’a kazandırılan 300’ün üzerinde kalıcı eser slayt gösterimi ile sergilendi.

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar ve Türkiye’nin hızla gelişiminden bahsetti. Üsküdar Meydan Projesi’ni de anlatan Türkmen, Türkiye’de ve dünyada olmayan iki şeyin Üsküdar’da olduğunu dile getirerek bunlar nedir diye vatandaşlara sordu? Küçük Çamlıca sakinleri de 1.’si ‘Kız Kulesi’, 2.’si ise Üsküdar Valide Sultan Gemisi’ diye cevap verdiler.

Başkan Türkmen, Valide Sultan Gemisi Üsküdar Belediyesi tarafından daha henüz 6 ay önce yapılmasına rağmen, şu ana kadar 135 bin vatandaşa İstanbul Boğazı ücretsiz gezdirildiğini belirtti.

Mahalle sakinlerine kentsel dönüşümü anlatan Başkan Türkmen, belediyenin ve kendisinin adını kullanarak buralarda bir şeyler çevirmek isteyenlerin olduğu haberi geldiğini, bu usulsüz işleri yapanları tanımadıklarını ve onlara güvenmemeleri konusunda uyarıda bulundu.

selyus