Ana Sayfa YAŞAM 13 Eylül 2018

Ahde Vefa Platformu, İstanbul İl Müftüsü Yılmaz’ı ziyaret etti

Diyanet Radyoları sorumlusu Reyhan Sevinç ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ahde Vefa Platform Başkanı Nuran Kırlak ile Siyasi Danışman ve Analiz Uzmanı Taner Akkuş, İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz‘ı ziyaret ettiler.

İl Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Ahde Vefa Platformu’na çalışmalarında başarılar diledi…

Diyanet Radyoları sorumlusu Reyhan Sevinç, Ahde Vefa toplumun en önemli kanayan yarası. Bu anlamlı yolda birlikte yürümek daha anlamlı. Bu vesileyle fırsatlar gönül köprüsü oluştururken, değerlerimizi unutmamak insanlığa hizmet ve ahiretimiz için de büyük bir imkandır” diye konuştu.

Başkan Nuran Kırlak, “Bu ziyaretler toplumumuzun dinamik taşları ve manevi değerleri olan kıymetleri hatırlamak ve hatırlatmak amaçlıdır. Çünkü Allah bizlere sılah-i rahim ziyaretlerini, yakınlarımıza ve komşularımıza yardım yapmayı emretmektedir. Bu vesile ile bizleri en güzel şekilde yüreğiyle misafir eden Sayın İl müftümüz Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz’a teşekkür ederim” dedi.

selyus