Ana Sayfa YAŞAM 28 Mayıs 2018

Ahde Vefa Platformu, şehitler diyarı Çanakkale’de

Ahde Vefa Platformu, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı’nın teşrifleriyle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çanakkale İl Müdürlüğü iftarına davet edildi. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nuran Kırlak önderliğinde ve analiz uzmanı Taner Akkuş imzasıyla geçtiğimiz günlerde kurulan ve Avrupa Birliği Komisyonu, Kalkınma Ajansları, Yerel Yönetimler ve İştirakler gibi kuruluşlar arasında köprü vazifesi ile çeşitli hibe ve bağış gibi yardım programlarına aracı hizmeti veren platform, Çanakkale’de özel olarak ağırlandı.

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı’nın teşrifleri ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çanakkale İl Müdürü Ersin Fırat tarafından verilen iftara Başkan Nuran Kırlak riyasetinde, aralarında siyasetçi, akademisyen, analist, gazeteci, psikiyatri, stratejist, politolog, yazar, sanatçının bulunduğu tüm platform üyeleri katıldı.

Türkiye’nin bekası, refahı, huzuru ve özellikle toplumsal meselelerin giderilmesine destek olabilecek projeleri geliştirme ve hedef kitleye kazandırma amaçlı hizmet veren platform, topluma yönelik verilecek tüm gönüllü hizmetlere aracı oluyor.

Başkan Nuran Kırlak, “Böylesi anlam yüklü duygularla dolu bir davete bizleri de davet eden müdürümüz, sayın Ersin Fırat beye çok teşekkür ediyorum. Tüm katılımcılara yardım yapan ile yardımı alan arasında, veren ellerle alan elleri buluşturuyoruz” şiarıyla köprü vazifesi görüyoruz” dedi.

Ev sahibi İl müdürü Ersin Fırat, davetimizi kırmayarak Şehitler diyarı Çanakkale’mize teşrif eden Ahde Vefa platformu yönetimine, gönüllülerine ve başkan Nuran Kırlak hanıma çok teşekkür ederim. Bu hizmetlerin gönüllere dokunabilmesinin en önemli yolu veren el ile alan eli buluşturmak. Bu vesileyle Analiz uzmanı imzalı bu güzel oluşumu tebrik eder başarılarının devamını dilerim diyerek sözlerini noktaladı.

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, yaptığı konuşmada, “İftara davetimize icabet eden siz değerli misafirlerimizi ağırlamaktan memnuniyet duyuyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

selyus