Ana Sayfa YAŞAM 26 Temmuz 2018

Ahde Vefa Platformu’nun vefa ziyaretleri sürüyor

Ahde Vefâ Platformu, İBB Meclis Üyesi Nuran Kırlak riyasetinde, ülkemizin gelişme ve ilerlemesinde öncü rol üstlenen, ivme kazandıran icraatları, kalkınma sürecinde iz bırakan hizmetleri ile milletimizin gönlünde yer etmiş, Türkiye Cumhuriyeti 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın ailesi adına oğlu Ahmet Özal’a vefâ ziyareti gerçekleştirdi.

ÖZAL AHDE VEFA PLATFORMU’NU TEBRİK ETTİ

Ahmet Özal ziyarette, “Ülkemizin önde gelen kanat önderleri,sanatkârları ve çeşitli alanlarda hizmetleriyle toplumun gönlünde taht kurmuş değerlerimizi hatırlamak amaçlı kurulan bu platformu kutluyorum.
Dünyasını değiştirerek baki aleme giden değerlerimizi ahde vefa ile hatırlayarak geride kalan biz ailelerini ve çocuklarını kendilerini değerli hissetmelerini sağlamak çok anlamlı bir hizmet. Bu vesileyle kıymetli kardeşim Taner Akkuş beye ve Nuran Kırlak başkana ailem ve şahsım adına çok teşekkür ederim” diyerek sözlerini noktaladı.

ALLAH BÜZE SILAH-İ RAHİMİ EMREDİYOR

Başkan Nuran Kırlak, “Bu ziyaretler toplumumuzun dinamik taşları ve manevi değerleri olan kıymetleri hatırlamak ve hatırlatmak amaçlıdır. Çünkü Allah bizlere sılah-i rahim ziyaretlerini, yakınlarımıza ve komşularımıza yardım yapmayı emretmekte. Bu vesile ile bizleri en güzel şekilde yüreğiyle misafir eden Sayin Ahmet Özal’a teşekkür ederim. Bu günümüzün bekası ve refahını tesis eden ve yetişen nesillerin üzerinde ülke ve millet sevgisi taşımasında en önemli faktör olan Merhum sayın Turgut Özal’a Allahtan rahmet niyaz ediyor; hürmetle anıyorum” dedi.

Ziyarette ünlü bestekar Yıldırım Gürses’in oğlu Beyazıt Gürses de hazır bulundu.
Kıs bir açıklama yapan Gürses, “Babam Yıldırım Gürses ile 8. Cumhurbaşkanımız sayın Turgut Özal bey arasında manevi kardeşlik bulunmaktaydı” diye konuştu.

selyus