Ana Sayfa YAŞAM 12 Nisan 2016

Ahmet Poyraz: “Polis Haftasını Kutluyorum”

Türk Polis Teşkilatı için Çekmeköy Turgut Özal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa katılan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171. yılını kutladı.

Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Yılı Çekmeköy Turgut Özal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programla kutlandı. Kutlama programına AK Parti Eski Milletvekili Nusret Bayraktar, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürü Hürol Öztürk, İlçe Garnizon Komutanı Hasan Kaymaz, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, polisler, öğrenciler ve Çekmeköylü vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program protokol konuşmalarıyla devam etti. Programda Alemdağ İlköğretim Okulu Öğrencilerinin hazırladıkları tiyatro oyunları da sergiledi.

Programda selamlama konuşması yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Memleketimizin birlik ve beraberliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için serdengeçen şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyoruz. Halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan ve yurdumuzun her köşesinde görev yapan tüm polislerimizin Polis Haftasını kutluyorum,” dedi.

Program öncesinde polis haftası konulu fotoğraf sergisi katılımcıların beğenisine sunuldu.

selyus