Ana Sayfa YAŞAM 24 Eylül 2018

AK Parti’li siyasilerden 15 Temmuz gazisine büyük vefa

15 Temmuz hain darbe girişiminde gazi olan 15 Temmuz Gazileri Platformu Başkanı Erol Bulut’un oğlu Yunus Emre Bulut, dünyaevine girdi. 15 Temmuz gazisi Erol Bulut’un en mutlu gününde çok sayıda siyasi isim Bulut’u yalnız bırakmadı.

15 Temmuz hain darbe girişiminde Saraçhane’deki İstanbul Büyükşehir Belediye binası önünde yaralanan ve gazilik unvanıyla şereflenen 15 Temmuz Gazileri Platformu Başkanı Erol Bulut’un oğlu Yunus Emre Bulut ile Nur Seda Ünal dünyaevine girdi. Siyasiler, Gazi Erol Bulut’u en mutlu gününde yalnız bırakmadı.

TBMM İdare Amiri ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Abdullah Güler, Avrupa Birliği ve Devlet eski Bakanı Egemen Bağış, AK Parti eski Milletvekilleri Ekrem Erdem ile Selami Uzun, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksü, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, çok sayıda ilçenin kaymakamı, çok sayıda siyaset adamı ve iş dünyasından isim nikahta Erol Bulut’un yanında oldu.

Siyasilerin yanı sıra kendi gibi gazi olmuş 15 Temmuz gazileri de Bulut’un en mutlu gününde yanında oldu. Nikahı Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz kıyarken, evlilik cüzdanını ise AK Parti Eski Milletvekili Ekrem Erdem geline takdim etti. Siyasilerden pek çok ismin katıldığı nikah töreninde şahit sırası metrelerce uzadı.

“BİZ VARLIĞIYLA, YOKLUĞUYLA 15 TEMMUZ RUHUNU KORUYORUZ”

Oğlunun en mutlu gününde konuşan 15 Temmuz Gaziler Platformu Başkanı Erol Bulut, “Katılan bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum. Evlatlarımıza hayırlı nesiller diliyoruz. Birliktelikten güç doğuyor. Bu gelişmeler bizi zorluyor, ülkemiz sıkıntılardan geçiyor. Ama bu bilinç oluştuğu sürece biz bu krizlerin üstesinden geleceğiz. Biz varlığıyla, yokluğuyla 15 Temmuz ruhunu koruyoruz. Bu vatan bizim, sahip çıkacağız. Çocuklarımıza iyi örnek olacağız. İyi insanlarla dost olacağız ki Allah da bize iyi davransın” diye konuştu.

“15 TEMMUZ TÜRKİYE’NİN GERÇEKTEN BİR DÖNÜM NOKTASIDIR”

15 Temmuz, Türkiye’nin dönüm noktası olduğunu belirten Avrupa Birliği eski Bakanı Egemen Bağış, “İki çok değerli ailenin, çok değerli yavrularının bir yuva kurmasına şahitlik ettik. İstanbul’da 15 Temmuz gecesi destan yazan gazilerimizden birinin oğlu evlendi. Allah gençleri mutlu, mesut, bahtiyar etsin. Türkiye’nin bütün yuvalarına huzur, bolluk ve bereket versin. Ben de şahitler arasında bulunmaktan büyük bir onur duydum. 15 Temmuz Türkiye’nin gerçekten bir dönüm noktasıdır. 15 Temmuz’da eğer o gazilerimiz, şehitlerimiz olmasaydı bugün Türkiyemiz çok ama çok farklı bir durumda olurdu. Allah ülkemizi korudu. Ama korurken de şehitlerimizi ve gazilerimizi vesile kıldı. Onlara ne kadar müteşekkir olsak azdır” dedi.

İlginizi çekebilir

İstanbul polisinden asayiş

İstanbul polisinden asayiş

selyus