Ana Sayfa YAŞAM 1 Eylül 2017

Bakan Kaya, yetim ve bakıma muhtaç kız çocuklarının gönüllerini fethetti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Kasımpaşa Çocuk Yuvası’nda kalan yetim ve bakıma muhtaç kız çocuklarıyla birlikte bayram kahvaltısı yaptı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Kasımpaşa’daki İstanbul Valiliğine Bağlı Çocuk Yuvası’nda kalan yetim ve bakıma muhtaç kız çocuklarını ziyarete etti. Bayram kahvaltısında çocukların sofrasına misafir olan Bakan Kaya’yı çocuklar kapıda karşıladı. Yuvanın bahçesinde çocuklarla tek tek tanışıp bayramlaşan Kaya, daha sonra çocuklarla birlikte kahvaltıya geçti.

Açık büfe kahvaltıda çocuklarla birlikte yiyecek alan Kaya, çocukları özellikle süt ve süt ürünleriyle beslenmeleri konusunda uyardı. Kahvaltı eşliğinde yapılan sohbetin ardından Bakan Kaya yetkililer ve çocuklarla birlikte yuvayı gezdi. Bakan Kaya’ya yuvadaki etkinlik odaları tanıtıldı. Özellikle müzik, spor ve drama alanında yetenekli öğrencilerin olduğunu öğrenen Bakan Kaya yetkililere gerekli hocaların yuvaya yönlendirilmesini söyledi.

Yuvada kalan öğrencilere bayram hediyelerini takdim eden Kaya’nın ricasını kırmayan bir kız çocuğu şarkı söyledi. Bu sırada duygu dolu anlar yaşayan Bakan Kaya, yuvayı daha sonra tekrar ziyaret edeceğini söyledi. Ardından kız çocuklarıyla vedalaşan Bakan Kaya başka bir programına gitmek üzere yuvadan ayrıldı.

Benzer Haberler

İlginizi çekebilir

Türkiye 2013 yılında..

Türkiye 2013 yılında..

selyus