Ana Sayfa YAŞAM 20 Nisan 2017

Başbakan Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım, 23 Nisan Çocuklarını Dolmabahçe’de ağırlıyor

Başbakan Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım, “81 İl 81 Çocuk” projesi kapsamında İstanbul’a getirilen çocukları Başbakanlık Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde ağırlayacak.

Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı, 81 ilden 10-14 yaş arası dezavantajlı 81 çocuğu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle İstanbul’da misafir edecek. Çocuklar, üç gün sürecek etkinliğinin son gününde Başbakan Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım ile buluşacak. Yıldırım’ın ev sahipliğindeki program, 23 Nisan Pazar günü İstanbul Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi’nde gerçekleştirilecek.

O GÜNLERE GERİ DÖNECEK

Program sayesinde uzun yıllar ilkokul öğretmeni olarak görev yapan Yıldırım, 23 Nisan’da öğretmenlik günlerinde olduğu gibi çocuklarla oyun oynayacak, uçurtma uçuracak ve çeşitli etkinliklere katılacak. Çocuklar, günün anısına Başbakanlık Ofisi’nin bahçesine 81 ilden getirdikleri toprak ile fidan dikecek. Çocuklara da okullarının ya da evlerinin önüne dikmeleri için 81 fidan hediye edilecek. Program kapsamında Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım’ın misafiri olarak 81 ilin Kızılay şube temsilcileri ile birlikte gelen çocuklar, üç gün boyunca İstanbul’un tarihi ve eğlence mekânlarını da gezerek, bayramlarının tadını çıkaracak. Türkiye’nin dört bir yanından gelen çocuklar, hem İstanbul’da keyifli zaman geçirecek hem de yeni arkadaşlıklar edinecek.

selyus