Ana Sayfa YAŞAM 28 Nisan 2018

Başkan Can, 15 Temmuz gazisi Mehmet Yaman’ı evinde ziyaret etti

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu; Ümraniye İnkılap Mahallesi’nde ikâmet eden Gazi Mehmet Yaman’ı hastaneden taburcu olup eve gelmesi vesilesiyle ziyaret etti.

15 Temmuz FETÖ darbe girişimi esnasında Boğaziçi Köprüsü’nde hainlere karşı göğsünü siper eden ve G3 mermisinden sıçrayıp beynine isabet eden şarapnel parçalarıyla ağır yaralanan Gazi Mehmet Yaman; tam 571 gün sonra taburcu oldu.3 çocuk babası 43 yaşındaki Mehmet Yaman’ın hayata dönmesi için herkes seferber olmuş, çok sayıda yetkili Gazi Mehmet Yaman’ı ziyaret etmiş, Başbakanımız sayın Binali Yıldırım’ın ziyareti sırasında Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan da Gazimiz Mehmet Yaman’la görüntülü konuşma gerçekleştirmişti. Uğruna canını ortaya koyduğu devlet, millet ve bayrağın kurtulduğunu öğrenen Gazi Mehmet Yaman tüm bunlarla hayata bağlandı ve uzun süren hastane sürecini atlatarak evine döndü.

İlçedeki tüm gazilere, gazi ailelerine ve şehit ailelerine çeşitli zamanlarda ziyaretler gerçekleştiren ve ihtiyaçlarıyla bizzat ilgilenen Başkan Hasan Can, bugün Gazi Mehmet Yaman’ı evinde ziyaret etti. Ziyarette Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan ve Hakan Karataş ile AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları da bulundu.

selyus