Ana Sayfa YAŞAM 31 Mart 2017

Başkan Can gençlerle buluştu

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Kent Konseyi Gençlik Meclisi toplantı programında gençlerle bir araya geldi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri ile düzenlenen programda bir araya geldi. Programa Başkan Hasan Can’ın yanı sıra, Ümraniye Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili ve Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erdoğdu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, TUGVA Ümraniye Şube Başkanı Eyüp Erkovan ve çok sayıda gençlik meclisi üyesi katıldı.

Programın açılış konuşmasında söz alan Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Kağan Şekercioğlu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın her zaman gençliğin yanında olduğunu söyleyerek, desteklerinden ötürü Başkan Hasan Can’a teşekkür etti.

Gündeme dair bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, 15 Temmuz Darbe Girişimi hakkında konuştu ve 16 Nisan’da yapılacak referandumun öneminden bahsetti. 

Ümraniye Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili ve Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erdoğdu da, 15 Temmuz Darbe Girişimi ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında konuştu.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Kent Konseyi’nin ve Gençlik Meclisinin çalışmalarından bahsetti ve Ümraniye Belediyesi olarak konseyin çalışmalarına her zaman destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi. Başkan Hasan Can, 15 Temmuz darbe gecesi yaşananlardan ve gençlerin kahramanlıklarından da bahsetti. Başkan Hasan Can, Türkiye’de geçmişten günümüze kadar uygulanan yönetim biçimlerini ve yeni anayasa ile birlikte geçilecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemini değerlendirerek, “Türkiye hep tek başına iktidarın olduğu dönemlerde kalkınmıştır. 14 yıllık AK Parti hükümetinde bu ülke zirve yapmıştır” dedi.

selyus