Ana Sayfa YAŞAM 28 Haziran 2016

Başkan Can, “Sizler yarının Türkiye’sini inşa edecek kahramanlarsınız”

Ümraniye Müftülüğü Cami Gençlik Kolları tarafından düzenlenen iftar programına katılan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Sizler yarının Türkiye’sini inşa edecek kahramanlarsınız. İhtiyarlık gelmeden gençliğinizin kıymetini bilin” dedi.

Ümraniye İlçe Müftülüğü Cami Gençlik Kolları’nın organize ettiği iftar programı, Hekimbaşı Çardak Restoran’da gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu programa Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Cami Gençlik Kolları Koordinatörü Şükrü Şahin, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda genç katıldı. Program İmam-ı Azam Camii Gençlik Kolları üyesi Enes Yıldız’ın Kur’an tilavetiyle başladı.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Cami Gençlik Kolları Koordinatörü Şükrü Şahin, “Bin aydan daha hayırlı olan Ramazan’ın hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, burada gençlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Ardından bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Müftüsü İlyas Yılmaztürk, mübarek vakitlerde gençlerle bir arada olmanın önemini anlattı ve Ramazan bayramına kavuşma duasıyla konuşmasını sonlandırdı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, camilerde yetişen gençlerin yarınları kurmakta taşıdığı önemi ve Türkiye’yi şahlandıracak olanın bu gençler olduğunu söyledi. Başkan Hasan Can, gençleri dinî meseleler üzerinde bir araya getiren programlarda emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Sizler yarının Türkiye’sini inşa edecek kahramanlarsınız. İhtiyarlık gelmeden gençliğinizin kıymetini bilin” dedi. Başkan Hasan Can; başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu Cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayının hayırlara vesile olması ve Ramazan bayramına sıhhatle kavuşabilmek duasıyla konuşmasını sonlandırdı.

İlginizi çekebilir

Taksim Camii’nde sona gelindi

Taksim Camii’nde sona gelindi

selyus