Ana Sayfa YAŞAM 11 Ocak 2018

Başkan Can, yerel medya ile buluştu

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Münasebetiyle, aralarında İstanbul Takipte Haber Sitesi’nin de bulunduğu yerel medya mensupları ile Ümraniye Belediyesi tarafından Tantavi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltı programına Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Maliki Ejder, Mustafa Küçükkapdan, Basın Yayın Müdür Hakkı Ener Elçi ve aralarında İstanbul Takipte Haber Sitesi’nin de bulunduğu yerel medya mensupları katıldı.

Programda yerel medya mensupları, tek tek dilek ve temennilerini dile getirerek, çalışmalarından ve hizmetlerinden dolayı Başkan Hasan Can’ı tebrik ettiler. Ayrıca İstanbul Takipte Haber Sitemizin Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci, Belediye Başkanı Hasan Can ile İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu’na sahadaki çalışmalarıyla ilgili soru sordu.

Konuşmasına yerel medya mensuplarının çalışan gazetecilerin gününü kutlayarak başlayan AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı ve Ümraniye Belediyesinin çalışmalarından kısaca bahsedecek olursak. Belediye Başkanımız ile beraber sık sık esnaf, dernek ve hasta ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Ayrıca her hafta cuma ve pazar günleri de belediyemizin vatandaşlarımıza çorba ikramları oluyor. Dolayısıyla vatandaşlarımızla bir araya gelerek hasbihal ediyoruz” dedi.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Çalışan gazeteciler gününüzü kutluyorum. Allah kazasız, belasız hayırlı işler yapmanızı nasip eylesin. Sağlıklı, huzurlu bir ortamda daha nice görevler yapmanızı temenni ediyorum. Gazeteci ve basın kuruluşlarıyla doğru ve esas üzerine oturtmaya çalıştığımız bir münasebetimiz var. Siyasetçi olarak bende işimi doğru yapacağım, gazeteci arkadaşlarımızda! Olayları yönlendirmeye değil, doğru aktaramaya konsantre olacaklar. Bugüne kadar işini doğru yapan arkadaşlarımızla ilişki kurmaya devam ettik. Ümraniye’nin başarısının temelinde yönetim anlayışının doğru yorumlamadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. İşimizi doğru insanlara teslim ettik ve başarılı olmaları içinde elimizden geleni yaptık” diye konuştu.

“Hizmet işi, nasip işidir” diyerek kentsel dönüşüm konusuna da değinen Başkan Hasan Can, Ümraniye’de şu anda 315 bin yapı stoku var, bunun 185 bini bizim zamanımızda, son 14 yılda yapıldı, bu da yüzde 62’ye tekabül ediyor” şeklinde konuşmasını tamamladı.

selyus