Ana Sayfa YAŞAM 16 Haziran 2018

Başkan Çelikbilek, “Bayramın getirdiği değerleri hissetmemek mümkün değil”

Beykoz’da Ramazan’ın bitmesiyle, vatandaşlar bayramın gelişini birlikte kutlama sevinci yaşadı. Vatandaşlarla bayramlaşan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Bayramın getirdiği değerleri hissetmemek mümkün değil” dedi.

Beykoz Belediyesi, Ramazan ayının bitimiyle beraber gelen bayramı vatandaşlarla hep birlikte kutladı. 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda gerçekleşen etkinlikte vatandaşlara yemek ikram edildi.

Vatandaşlar da güzel havanın eşliğinde bayramlaşmanın sevincini beraber yaşadı. Bayram dolayısıyla eğlenen çocuklar renkli görüntüler oluştururken, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek etkinliğe katılarak herkesle tek tek bayramlaştı.

“BAYRAMIN GETİRDİĞİ DEĞERLERİ HİSSETMEMEK MÜMKÜN DEĞİL”

Bayramın tüm Müslümanlara hayır getirmesini dileyen Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Bugün Ramazan Bayramı’nın birinci günü. Dün itibariyle oruçlarımızı tamamladık. Bugün ise Allah’ın bize lütfettiği bayramı gerçekleştirdik. Bugün de Beykoz Belediyemizin geleneksel bayramlaşmasını da bölgedeki üst düzey yetkililerimizle beraber gerçekleştirdik. Böyle bir bayram yaşadığımız için hamdolsun. Bu bayramın bütün bölgemiz halkına, İstanbul’a, Türkiye’ye, bütün Müslümanlara hayır getirmesini Allah’tan temenni ediyorum. Bu bayramı bize armağan eden, bu bayramı yaşamamıza bu ülke üzerinde söz sahibi olan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize Allah’tan şifalar diliyorum. Bu ülkenin güzelleşmesi için çalışmamız gerektiğini bugün hemşerilerimle paylaştım. Yüreklerimiz bir atıyor. Bu bayramın getirdiği değerleri hissetmemek mümkün değil. Buraya gelirken de giderken de büyük bir coşku yaşandığını fark ediyorum. Heyecan duyuyorum. Bayramı yaşattığı için ve ülkemizin birlik ve beraberliği için rabbimize şükrediyorum. Bütün Beykoz halkının bürün Müslümanların bir kere daha Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Rabbim iyilikler versin” diye konuştu.

selyus