Ana Sayfa YAŞAM 20 Şubat 2017

Başkan Kadıoğlu, Dal ile Çolak çiftinin nikahını kıydı

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İlçe Milli Eğitim eski Müdürü Hasan Dal’ın oğlu Abdullah Dal ve Büşra Çolak’ın mutlu gününe ortak oldu.

Önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşen düğün töreninde gelin ve damadın nikâh akdini gerçekleştiren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, aile olmanın önemini belirtti. Ayrıca Başkan Kadıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocuk sayısıyla ilgili sözlerini hatırlatmayı da ihmal etmedi.

GÜLCAN, NİKÂH DEFTERİNİ GELİNE TESLİM ETTİ

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşen Gülcan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, milletvekilleri, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Hatice Bozdağ, Büyükçekmece AK Parti İlçe Başkanı İlker Gürbüz çiftin nikâh şahitliğini yaparken, düğün törenine milli eğitim müdürleri ve çok sayıda davetli de katıldı. Başkan Kadıoğlu’nun nikah işleminin ardından Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşen Gülcan nikâh defterini gelin Büşra Çolak’a vererek çifte mutluluklar diledi. Çiftlerin evlilik cüzdanını Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşen Gülcan verdi. 

selyus