Ana Sayfa YAŞAM 26 Eylül 2015

Başkan Polat’tan bayram ziyaretleri

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, Kurban Bayramı vesilesiyle başkan yardımcısı Hüsniye Şahin’le birlikte Anadolu Yakası’ndaki ilçelerde yaşlıların evlerini ziyaret ederek bir dizi bayramlaşmalar gerçekleştirdi. Başkan Polat’ın yaşlılarla samimi ve içten muhabbeti gözlerden kaçmadı.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, Kurban Bayramı vesilesi ile ilçelerde yaşlıların evlerini ziyaret ederek bayramlaşmalar gerçekleştirdi. İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Hüsniye Şahin ile birlikte Anadolu Yakası’ndaki ilçelerde bayram ziyaretlerini gerçekleştiren Başkan Polat, yaşlılarla yakından ilgilenmesi ve onlarla samimi duygularıyla hasbihal olması yaşlılar tarafından takdirle karşılandı.

Ümraniye, Kadıköy, Beykoz ve Şile ilçelerine giden Başkan Polat, ziyaret ettiği evlerden sevgiyle ve muhabbetle ayrıldı. Önce Ümraniye ilçesine geçen Başkan Polat’ı İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin ve ekibi karşıladı. İlçeye hakim olan ve sürekli mahalle taramaları yaparak yaşlıları tespit eden Başkan Bilgin, Başkan Polat’a ev ziyaretlerinde eşlik etti. Ümraniye’de yapılan ziyaretlerde yaşlı Altun-Mahir Demirtaş çifti bir hayli duygulandığı göründü.

Daha sonra Kadıköy’e geçen Başkan Polat, İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak’la evlere bayram ziyaretleri gerçekleştirdi. Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öğretmeni Semra Acar’ı da Caferağa Mahallesi’ndeki ikametgahında ziyaret eden İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, Semra öğretmenin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili anılarını büyük bir dikkatle dinledi.

Kadıköy’ün ardından Beykoz İlçesine geçen ve burada İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ile ekibi tarafından karşılanan İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, gittiği evlerde renkli ve mutlu görüntülerle karşı karşıya kaldı. Özelliklede 103 yaşındaki Emine Fidan teyze Başkan Polat ve ekibine maşallah dedirtti. Çok dinç ve sağlıklı olan Emine teyze espri yapmaktan da geri kalmadı.

Son olarak Şile’ye geçen ve burada İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Küçük tarafından karşılanan Başkan Polat, yaptığı ev ziyaretlerinde özellikle hasta yatalak bir teyzenin durumuyla yakından ilgilendi ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Şile bayram ziyaretlerinde İl Yönetim Kurulu Üyesi ve 1. Bölge Sorumlusu Gülten Teoman’da hazır bulundu.

Yaşlıların bu kısa ziyaretlerden bile mutlu olması, ilgi ve sevginin önemini birkez daha ortaya koydu. Tabi Başkan Polat’ın yürekten sevgisini ortaya koyması yaşlıların mutluluğuna vesile oldu.

Başkan Polat, yaşlıların hayır dualarını alarak ziyaret evlerinden ayrıldı.

 

 

selyus