Ana Sayfa YAŞAM 25 Haziran 2015

Başkan Polat’tan kardeşlik sofrası

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları, Kadın Kolları Başkanı İffet Polat’ın öncülüğünde partinin kuruluşundan bugüne kadar görev alan il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarının katılımıyla  büyük bir paylaşma ve kardeşlik sofrasına dönüşen teşkilat iftarı düzenledi.

İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat’ın ev sahipliğinde halkla ilişkiler biriminin sorumluluğunda gerçekleştirilen iftar programına, il yürütme ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın kolları başkanları, belediye meclis üyeleri, gazeteci-yazar Sibel Eraslan ve partinin kuruluşundan bugüne kadar görev alan birçok kadın teşkilat üyesi katıldı.

İftar yemeği öncesinde dinlenen Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından okunan ezan sonrası iftar yemeği başladı.

“Kardeşlik Sofrası”na katılan eski ve yeni partili hanımlara bir konuşma yapan İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, “Öncelikle bu davanın öncüleri, takipçileri ve her daim neferleri olan siz kardeşlerimi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Bu güzel ayda bu güzel şehir de bizleri sizler ile bir araya gelmeyi nasip eylediği için Rabbimize hamd ediyorum. Dostluğumuzun ahirete kadar baki olması niyazı ile hepinize iftar programımıza hoş geldiniz, safalar getirdiniz” dedi.

“KIRGINLIKLARA, KÜSKÜNLÜKLERE GEÇİT VERİLMEMELİ, ELLER VE YÜREKLER NİHAİ ZAFER İÇİN KENETLENMELİDİR”

Başkan Polat sözlerine şöyle devam etti; “Çok değerli dostlar; çok önemli günlere zamanlara şahitlik ediyoruz. Dünya üzerindeki hak ve batıl mücadelesinde Türkiye’nin çok kritik önemli vazifeleri var. İnsanların içerisinden iyiliği ve iyi olmayı emreden ve kötülüklerden insanları men etmeye çalışan bir topluluk çıkarmak bugün Elhamdülillah Türkiye’ye nasip olmuştur. Çünkü yüzyılı aşkın süredir bu coğrafyayı kan gölüne çeviren, başsız ve iradesiz bırakanlara karşı gözyaşı ile sabır ile mücadele edenlerin duası kabul olmuş hepimizin içinde vazife yaptığı bir mücadele hareketi olan AK Parti Türkiye’de yapılamaz, olmaz denilen şeyleri yapmış özgürlükleri, refahı, kardeşliği çoğaltmış bir düşünce, eylem ve kadro hareketi olmuştur. Bundan dolayıdır ki aramızda gönül birliği dava kardeşliği daim olmalı. Kırgınlıklara, küskünlüklere geçit verilmemeli, eller ve yürekler nihai zafer için kenetlenmelidir. Dünya beşten büyüktür diyen one minute diyerek zalimlerin karşısına dimdik çıkan Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm müstekbirlere ve zalimlere karşı duruşunu ve kararlılığını devam ettirebilmesi için AK Parti sevdalılarının tek vücut olması gerekir” diye konuştu.

“BİZİM MİLYONLARCA DESTEKÇİMİZ VE TABİ ALEMLERİN SAHİBİ RABBİMİZ VAR”                              

İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, “Son seçim sonuçlarındaki netice milletimizin kenetlendiği birleştiği partinin, AK Parti olduğunu bir kez daha göstermiştir. Sonuç iktidar olmaya yetmeyebilir ama Türkiye’nin hem deneyimi hem düşünce ve duygu dünyası ile eşsiz tek kitle hareketi olan AK Partinin en kısa zamanda milleti tekrar yönetecek vasatı oluşturacağına inanıyorum. Bu sonuçların bizi ümitsizliğe değil daha çok gayretli çalışmaya ve dayanışmaya sevk etmesi lazım. Bizim milyonlarca destekçimiz ve tabi Alemlerin sahibi Rabbimiz var. Bu hareket bütün dünyada mazlumların, ezilmişlerin, inanların sesi olmuştur. Seçim gecesi buraya gelen Suriyeli kardeşlerimizin bizi şimdi Suriye’ye geri mi gönderecekler endişesi yüreklerimizi parçaladı. İşte hem Türkiye için hem de tüm mazlumlar için daha çok çalışma ve kenetlenme zamanıdır. Son söz olarak Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu etrafında kenetlenerek bu hareketi büyütmemizin üzerimize düşen en büyük vazife olduğunu hatırlatmak istiyorum. Ve hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Allah hepimizin oruçlarını ve ibadetlerini kabul eylesin. Geceniz ve gündüzünüz hayırlı işler ve güzelliklerle dolsun. Allah’a emanet olun” diyerek sözlerini tamamladı.

“BU DAVANIN YOLA ÇIKIŞI, ANA TEMASI ALLAH RIZASIDIR”

İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat’ın ardından gazeteci-yazar Sibel Eraslan söz aldı. Bu kalabalık kardeşlik sofrasında bulunmaktan son derece memnun ve mutlu olduğunu belirterek, “Bu davanın yola çıkışı, ana teması Allah rızasıdır. Bir dava haline getirebiliyorsanız bu kutlu yürüyüşü, o zaman sonsuza kadar sürer. Böyle olunca da dolayısı ile bizlere vazifeler düşüyor. Çıktığımız bu yürüyüşte, yol haritamız Peygamber Efendimizin hayatı, hadisler ve ona yakın olanların hayatları olmalıdır” şeklinde konuştu.

 

 

Etiketler:
selyus