Ana Sayfa YAŞAM 17 Şubat 2017

Başkan Poyraz, açılışını yaptığı mescid te imamlık yaptı

Çekmeköy Doğa Park içindeki yapımı tamamlanan ve ilk namazı Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın kıldırdığı mescidin açılışı yapıldı.

Her gün binlerce Çekmeköylü’nün ziyaret ettiği Hamidiye Mahallesi’nde bulunan Doğa Park içinde yapımı tamamlanan mescit açıldı. İlk namazı Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın kıldırdığı mescidin açılış törenine Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Celal Erdoğan, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Çekmeköy Müftüsü Muhammed Suiçmez, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Bölgede mescit ihtiyacı vardı. Doğa Park’ta mescit yapılması için bize vatandaşlarımızdan sıkça talep alıyorduk. Bizde vatandaşlarımızın sesine kulak verdik ve mescit yapımı için çalışmamızı başlattık. Neticesinde her gün 7’den 70’e binlerce Çekmeköylünün ziyaret ettiği parkımıza bir mescit kazandırdık. Burası spor yapan, yürüyen, piknik yapan genç yaşlı parkı ziyaret eden tüm vatandaşlarımız ibadetlerini huzur içinde yapacakları bir tesis oldu. Çekmeköy’ümüze hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

selyus