Başkan Türkmen, “Hainler, milletimizi ve dünya liderimizi hesaba katmadılar”

15 Temmuz bir ihanetin, bir işkalin girişimi olduğunu belirten Başkan Türkmen, “Bu hainler, milletimizi ve dünya liderimizi hesaba katmadılar” dedi. 

Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe kalkışmasını püskürten Büyük Türk Milletinin zaferinin 2. seneyi devriyesinde Üsküdar Kaymakamlığı ile Üsküdar Belediyesi, birlikte ‘15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’ organize ettiler. 15 Temmuz Şehitler Çeşmesi ile İSPARK alanında gerçekleşen programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan, Kızılay Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç, MHP Üsküdar İlçe Başkanı Hakan Aslan, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Üsküdar Müftüsü Ali Çakmak, Şehit yakınları, gaziler ve Üsküdarlılar katıldı.

Ev sahibi olarak bir konuşma gerçekleştiren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bugün çok iyi biliyoruz ki 15 Temmuz sadece bir darbe girişimi değil, aynı zamanda 15 Temmuz bir ihanetin, bir işkalin girişimi idi. Bu hainler, milletimizi ve dünya liderimizi hesaba katmadılar” dedi.

Daha sonra söz alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “Eğer vatan yoksa, bayrak yoksa, şeref yoksa, namus yoksa yaşamanın ne anlamı var diyen bir milletin çocuklarıyız ve o milletin bir parçasıyız” diye konuştu.

selyus