Ana Sayfa YAŞAM 5 Haziran 2018

Beykoz Belediyesi 5 bin çocuğa bayramlık sevinci yaşatıyor

Beykoz Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü 5 bin çocuğa yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi bayramlık sevinci yaşatıyor. 

Her bayram ilçedeki ihtiyaç sahibi çocukları sevindiren Beykoz Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde yetim, öksüz, şehit ve gazi çocukları ile ihtiyaç sahibi 5 bin çocuğa bayramlık giysilerini dağıtmaya başladı.

Sosyal İşler Müdürlüğü’ne kayıtlı ailelerin çocukları için hazırlanan bayramlıkların dağıtım programına katılan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile eşi Ayşe Çelikbilek, Başkan Yardımcıları Salim Öztürk, Yakup Özbek, Manolya Demirören Tekin ve AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf da bayramlık giysilerine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan çocuklara yardımcı oldu.

BAYRAMLIKLARINI KENDİLERİ SEÇTİ

Aileleriyle birlikte merkeze gelen çocuklar ayakkabıdan pantolona, etekten tişörte kadar rengârenk giysilerle donatılan mağazada gönüllerine göre bayramlık giysilerini seçtiler. Programda çocuklara Osmanlı Macunu, şeker ve balon da hediye edildi.

İlçedeki ihtiyaç sahiplerini giysi yardımlarıyla destekleyen Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bugüne kadar 40 bin çocuğa ulaştı.

Çocuklara bayramlık seçen Başkan Çelikbilek, “Geçen yıl da Ramazan Bayramı öncesinde 5 bin yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuğumuzu giydirmiştik. Bu sene de çocuklarımızla birlikte bu mutluluğu tekrar yaşıyoruz. İhtiyaç sahibi yavrularımızı ayakkabısından elbisesine kadar yeni giysilerle sevindiriyoruz. Bir yetim ve öksüzün kalbindeki mutluluğun sebebi olmak her şeye değer” dedi.

selyus