Ana Sayfa YAŞAM 24 Eylül 2017

Beykoz Belediyesi, sünnet ettirdiği 645 çocuğa bisiklet dağıttı

Beykoz Belediyesi’nin Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni’nde 645 çocuk, müzik ve eğlence dolu törenle unutulmaz bir sünnet hatırası yaşadı. Törene katılan Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, sünnet olan çocuklara bisiklet dağıttı.

Beykoz Belediyesi tarafından tarihi Beykoz Çayırı’nda yapılan toplu sünnet törenine Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve eşi Ayşe Çelikbilek, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, sünnet olan minikler ve aileleri katıldı. Tören öncesinde aileleriyle birlikte alanı dolduran minikler, kendileri için kurulan oyun parkında doyasıya eğlendi.

Beykoz Belediyesi tarafından ayrıca etkinliğe katılan vatandaşlara sünnet pilavı, ayran ve tatlı ikram edildi.

“HER YIL TOPLU SÜNNET VE DÜĞÜN TÖRENİYLE TÜM BEYKOZLULARIN SEVİNÇLERİNE ORTAK OLUYORUZ”

Sünnet olan çocukların ailelerini kutlayan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Her yıl toplu sünnet ve düğün töreniyle tüm Beykozluların sevinçlerine ortak oluyoruz. Bu mutlu günlerini bizlerle paylaşan tüm yavrularımıza, annelerine, babalarına ömür boyu huzur, sağlık ve başarılar diliyorum. Bugün sünnet törenlerini yaptığımız yavrularımızın nice güzel günlerini, mezuniyetlerini, damatlıklarını görmenizi temenni ediyorum. Evlatlarımızın her biri inşallah vatanımıza hayırlı insanlar olarak yetişerek, anne babalarının ve milletin duasını alırlar” dedi.

Sünnet olan çocuklar, şöleni çok beğendiklerini söyleyerek Beykoz Belediyesi ve Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e teşekkür ettiler. Başkan Çelikbilek’in konuşmasının ardından sünnet olan minikler hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sevilen şarkılarını Beykozlular için seslendiren Simge Sağın’ın konser verdiği şölende sünnet çocuklar kendilerine hediye edilen bisikletlerle evlerine mutlu bir şekilde gittiler.

Benzer Haberler

İlginizi çekebilir

Otobüs durağında kütüphane

Otobüs durağında kütüphane

selyus