Ana Sayfa YAŞAM 1 Haziran 2016

Beykoz’un sosyal marketi hazır

Beykoz Belediyesi, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmayı pekiştirmek amacıyla, ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz ve güvenli alışveriş yapabileceği Sosyal Market, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve diğer protokol üyelerinin katılımıyla açıldı.

Beykoz Belediyesi, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmayı pekiştirmek amacıyla, ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz ve güvenli alışveriş yapabileceği Sosyal Market’in açılışını yaptı.

Programa Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İlçe Başsavcısı İdris Taşcan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Beykoz Belediye Başkan Yardımcıları Hanefi Dilmaç, Muharrem Kaşıtoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay, İlçe Müftüsü Hüseyin Demirtaş, İlçe Sağlık Müdürü Çiğdem Gökçe, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve ilçe sakinleri katıldı.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ‘BEYKOZ DESTEK KART’

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi alt katında hizmet verecek Sosyal Market, ilçedeki sosyal yardımlaşmayı artırmak, muhtaç durumdaki ailelere kıyafetten gıdaya kadar her çeşit alışverişi yapabilmesi amacıyla açıldı. Çeşit çeşit reyonlarda her türlü ihtiyacını karşılayacak olan ihtiyaç sahipleri, adlarına kayıtlı, çeşitli limitler yüklü “Beykoz Destek Kart” ile ücretsiz ve güvenli alışveriş yapacak.

Kaymakam Ahmet Katırcı,  İhtiyaç sahiplerinin hizmetinde olan tek sosyal devletin Türkiye Cumhuriyeti devleti olduğunu ve Beykoz Belediyesi’nin de bu konuda en hayırlı hizmeti yaptığını söyleyerek Başkan Çelikbilek ve ekibine teşekkür etti.

BAŞKAN ÇELİKBİLEK, “SOSYAL MARKET BİR YARDIM KERVANIDIR”

Başkan Çelikbilek, “Sosyal Marketimizle Beykoz halkının hizmetindeyiz.  Bu konuda çalışma yapan 3. Belediyeyiz. Bu hizmetle vatandaşımızın ihtiyacına göre Sosyal Market’ten alacağı mallar kaliteli ve piyasaya göre daha karlı olacak. Mahalleler için servislerimizde belli günlere ait gruplama yapacağız. Alışverişlerde bez torba kullanılacak. Sosyal Market bir yardım kervanıdır. Bu kervan, seneler boyu hiçbir ihtiyaç sahibi kalmayıncaya dek devam edecektir. Gönüllülük esasına dayalı bağışların da kabul edilebileceği uygulamamızda, hiçbir zaman başka ihtiyaç sahibinde farklı algı oluşturmamaya dikkat edeceğiz. Mübarek Ramazan Ayı arifesine denk gelen bu açılışımızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kurdele kesiminin ardından Sosyal Market gezildi ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar alışveriş yaptı.

selyus