Ana Sayfa YAŞAM 15 Şubat 2017

Beykozlu AK Kadınlardan yetim çocuklara sıcak bir el

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları’nın, Başkan Gaye Zayıf öncülüğünde düzenlediği “Yetimhanedeki çocuklar gülsün diye” temalı dayanışma yemeğine Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek eşi Ayşe Çelikbilek’le birlikte katılarak destek verdi.

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ – ÖZEL HABER

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği “Yetimhanedeki çocuklar gülsün diye” temalı dayanışma yemeğine Beykozlular yoğun katılım gösterdi. AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’ın özel olarak hassasiyetle üzerinde durduğu programda günün önemine binaen konuşmalar yapıldı. İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen dayanışma yemeğine Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve eşi Ayşe Çelikbilek’in yanı sıra İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve İBB Meclis Üyesi Manolya Demirören Tekin, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Beykozlular katıldı.

Katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “14 Şubat Sevgi Gününe Özel “Yetimhanedeki Çocuklar Gülsün Diye” temalı düzenlediğimiz programımıza katılan başta Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile Şehidimiz Hasan Kayan’ın çok değerli eşi Şengül Kayan Hanıma ve tüm misafirlerimize şahsım ve AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları ekibim adına çok teşekkür ediyorum. Bu dayanışma yemeğini yapmaktaki muradımız yetimhanedeki çocuklarımızı bir nebze olsun mutlu edebilmek. Ekibimle birlikte adeta seferber olduk. İnşallah bir katkımız olmuştur. Allah CC. hiç kimsenin çocuğunu yetim bırakmasın.” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kollarımızın düzenlediği ve gelirinin yetim çocuklara gönderileceği “Yetimhanedeki Çocuklar Gülsün Diye” temalı programdayız. Ben özellikle Kadın Kolları Başkanımız Gaye hanımı tebrik ediyorum. İlçede önemli etkinliklere imza atan Gaye Başkanımız ekibiyle birlikte yine böyle anlamlı ve duygu dolu bir programı daha gerçekleştirdi. Bizde belediye olarak bu tür etkinliklere öncekilerde olduğu gibi destek vermeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Ünlü müzisyen Coşkun Sabah, dayanışma yemeğinin “14 Şubat Sevgililer Günü”ne denk gelmesi hasebiyle sahne aldı. 

selyus