Ana Sayfa YAŞAM 3 Aralık 2015

Beykozlu AK Kadınların engelli duyarlılığı

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları, 3 Aralık Engelliler Haftası dolayısı beraberlerinde götürdükleri kuaför ile evlerinden çıkamayan engelli anneler ve engelli kızların saç bakımı, saç kesimi, saç boyama ve daha farklı ne istekleri olduysa hepsi yerine getirildi.

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları, 3 Aralık Engelliler Haftası dolayısı ile engelli vatandaşların ayağına giderek onları mutlu edecek faaliyetlerde bulundular. Beraberlerinde götürdükleri kuaför ile evlerinden çıkamayan engelli anneler ve engelli kızların saç bakımı, saç kesimi, saç boyama ve daha farklı ne istekleri olduysa hepsi yerine getirildi. Çok mutlu olduklarını ifade eden engelliler, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ve ekibine teşekkür ve bol bol dua ettiler. Bu tür çalışmaların duygusal zorluğunu empati yaparak aşmaya çalışan başta Başkan Zayıf ve kadın kolları ekibi, yaptıkları faaliyetlerde insanlara faydalı olabilmenin manevi mutluluğunu, huzurunu ve hazını hiçbir şeye değişmeyeceklerini ifade ettiler.

 “AK PARTİ OLANA KADAR BİZ YOKTUK”

AK Parti’nin 78 milyonun her daim yanında olduğunu hissettirmek ve kanıtlamak için durmadan insanlara temas ettiklerini belirten AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “Engeller, hayatın ritmini yakalamaya engel olamaz dedik. Ekibimizle birlikte 45 mahallemizde tespitlerimizi yaparak kuaföre gidebilecek olanları araç vasıtasıyla kuaföre, evden çıkamayanların ise gönüllü kuaförlerimizi evlerine götürdük. Sabah 10,30 ta başlayan programımız gece 10,30 ta sona erdi. Gittiğimiz her evde tabii ki hüzünlendik ama günün sonunda hepsinin yüzlerindeki o tebessümü görmek herşeye değerdi. Her zaman onların yanındayız, ancak bu özel günlerinde de özel bir şeyler yapmak istedik.

Bir evde; “AK Parti olana kadar biz yoktuk”, Allah razı olsun demesi bizi ziyadesiyle mutlu etti. Bugün engelli ailelerinden duyduklarımız ne kadar güzel bir hareketin içinde yer aldığımızın kanıtıydı. Bir kez daha bu ailenin içinde olmaktan gurur duydum” dedi. 

selyus