Ana Sayfa YAŞAM 23 Eylül 2017

Beykozlu çocuklar erkekliğe ilk adımı attılar

Beykoz Belediyesi Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni’nde 645 çocuk, Beykoz Çayırı’nda yapılan törenle unutulmaz bir sünnet hatırası yaşadı. Törene katılan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, erkekliğe ilk adımı atan çocuklarla yakından ilgilendi.

Tarihi Beykoz Çayırı’nda yapılan toplu sünnet şölenine Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile eşi Ayşe Çelikbilek, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Beykoz Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, sünnet olan minikler ve aileleri katıldı. Tören öncesinde aileleriyle birlikte alanı dolduran minikler kendileri için kurulan oyun parkında doyasıya eğlendi. Sevilen şarkılarını Beykozlular için seslendiren Simge Sağın’ın konser verdiği şölende sünnet çocuklarına günün anısına bisiklet hediye edildi.

“NİCE GÜZEL GÜNLERİNİ GÖRMENİZİ TEMENNİ EDİYORUM”

Sünnet olan çocukları ailelerini kutlayan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Her yıl toplu sünnet ve düğün töreniyle tüm Beykozluların sevinçlerine ortak oluyoruz. Bu mutlu günlerini bizlerle paylaşan tüm yavrularımıza annelerine, babalarına ömür boyu huzur, sağlık ve başarılar diliyorum. Bugün sünnet törenlerini yaptığımız yavrularımızın nice güzel günlerini, mezuniyetlerini, damatlıklarını görmenizi temenni ediyorum. Evlatlarımızın her biri inşallah vatanımıza hayırlı insanlar olarak yetişerek, anne babalarının ve milletin duasını alırlar” dedi.

Yapılan protokol konuşmalarının ardından bisikletlerini alan çocuklar Başkan Çelikbilek’le birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

selyus