Ana Sayfa YAŞAM 24 Haziran 2016

Beykozlu mahallelerin iftar buluşması

Beykoz Belediyesi, düzenlediği sokak iftarları programında 12 mahalle sakinini aynı iftar sofrasında buluşturarak mahallelilerin kaynaşmasına vesile oldu.

Beykoz Belediyesi ‘Sokak İftarları’ Ramazan’ın tüm bereketi ve renkleriyle sürüyor. Gümüşsuyu, Yenimahalle, Kaynarca, Çiğdem,  Kavacık, Göksu, Anadolufeneri, Poyrazköy, Tokatköy, Cumhuriyetköy, İshaklı, Polonezköy Mahallesi sakinleri, Beykoz Belediyesi’nin düzenlediği iftar programında buluşarak hep birlikte oruç açtı. 

Sokak İftarları geleneğini sürdüren Beykoz Belediyesi, Ramazan Ayı’nın üçüncü haftasında da ilçe sakinlerini buluşturdu. Kurulan iftar masalarını dolduran mahalle sakinleri Ramazan Ayı’nın hoşgörü ve bereketini birlikte sergiledi.

Sokak İftarları’nda çocuklar için düzenlenen animasyon ve özel gösterileri, ailelerle birlikte komşular da izleyerek Ramazan’ın coşkusunu hep beraber paylaşıyor.

İftar programlarına katılan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, mahallelerde düzenlenen iftarların sevgi, hoşgörü, bereket ve paylaşma örneği ifade ettiğinin altını çizerek, programlarda bütün ilçe sakinlerini aynı sofra etrafında toplanmaya davet etti.

selyus