Ana Sayfa YAŞAM 3 Eylül 2017

Bu kadına haddini bildirin..!!

Doğan Medya Grubu’nun gezici köşe yazarı, hükümet ve İslam düşmanı Melis Alphan, “Murat Başoğlu’na niye şaşırıyoruz? Türkiye’de ensest oranı yüzde 40!” başlıklı iftira ve yalan dolu yazısıyla namusumuza dil uzatmıştır. Onurlu Türk Milleti, Adalet ve İçişleri Bakanlığına seslenerek Doğan Medya Grubu’na, Hürriyet gazetesine ve “Bu kadına haddini bildirin..!!” dedi.

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ

Hürriyet köşe yazarı Melis Alphan, “Murat Başoğlu’na niye şaşırıyoruz? Türkiye’de ensest oranı yüzde 40!” başlıklı yalan ve iftira dolu yazısında bu onurlu millete hakaret etmiş, namusuna dil uzatmıştır. Gezici ve hükümet düşmanı Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu’nun ‘Türkiye Ensest Atlası Projesi’ adı altında tamamen yalan üzerine kurulu olan sözüm ona araştırmasını kaynak göstererek Türk milletine iftira atan gezici Melis Alphan’a birisi haddini bildirsin. Ayrıca Hürriyet gazetesi de Twitter hesabından bu yalancı kadının köşe yazısını paylaşması da  milletimize ayrı bir hakarettir.

Avrupa’da yüzde 7’lerde olan ensest ilişki ülkemizde ise yüzde 2,6 oranında olmasına rağmen ki keşke o da olmasa, bunu yüzde 40’larda gösteren bu vatan haini güruhu kendi aile yaşam biçimlerini kastettiler herhalde.

Bu ‘Şanlı milletimizi’ bilinçli ve kasıtlı bir şekilde aşağılamak için adeta kaleminden salya akıtan gezici bu kadına ve bunun patronu olduğu Doğan Medya Grubuna haddini bildirmezseniz, yarın analarımıza ve bacılarımıza başka bahanelerle dil uzatırlar.

Kimliğinde maalesef Türk vatandaşı yazan bu ve bunun gibiler bir taraftan bu ülkenin ekmeğini yiyecek, suyunu içecek ve havasını soluyacak ama diğer taraftan da en hassas mahremimiz namusumuza iftiralar atacaklar. Hadi ordan, hadi ordan, hadi ordan…

İstanbul Takipte Haber Sitesi ekibi olarak Melis Alphan, Hürriyet gazetesi ile Doğan Medya Grubu’ndan şikayetçi olduğumuzu bildiriyor, Adalet Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığını göreve davet ediyoruz.

 

selyus