Ana Sayfa YAŞAM 17 Aralık 2016

Çekmeköy Belediyesi Halep’e yardım kampanyası başlattı

Çekmeköy Belediyesi ve Türk Kızılayı Çekmeköy Şubesi Halep halkı için yardım kampanyası başlattı.

Çekmeköy Belediyesi ve Türk Kızılayı Çekmeköy Şubesi işbirliğinde Halep için yardım kampanyası başlatıldı. Kampanya ile hayatta kalma mücadelesi veren Halep halkı için insani yardım hazırlanması amaçlanıyor. 15-30 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek kampanya kapsamında; battaniye, çuvalla un ve pişirmeye gerek kalmadan tüketilecek gıda konservesi ve diğer ihtiyaçlar için nakdi yardım toplanacak.

Halep halkına yardım eli uzatmak isteyen vatandaşlar göndermek istedikleri malzemeleri; Çekmeköy Belediye Binası, Kızılay Çekmeköy Şubesi, Alemdağ Kültür Merkezi ve Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’ne bırakabilecek. Kampanya kapsamında Kızılay Çekmeköy Şubesi’nin TR46 0013 4000 0001 1111 1000 01 numaralı hesabına nakdi bağış da yapılabiliyor.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Suriye’de sivillere yönelik saldırılar olduğunu görüyoruz. Devletimiz bu saldırıların durdurulması için büyük bir çaba sarf ediyor. Bir yandan da halkımız soğuk kış günlerinde bombalardan kurtulup; açlık, susuzluk ve soğuğun pençesine düşen sivil halka sahip çıkıyor. Suriye’de uzun yıllar süren bir dram var fakat son bir haftada gelen görüntüler artık durumun daha vahim boyutlara vardığını gösteriyor. Tüm yurtta olduğu gibi ilçe halkımızın da Halep için seferber olacağından eminim” dedi.

İlginizi çekebilir

Taksim camiinde yoğun mesai

Taksim camiinde yoğun mesai

selyus